Connect with us

Revistateo.ro

Cornel Gales este daramat de durere si nu se dezlipeste nicio clipa de sicriul cu trupul neinsufletit al sotiei sale. Ce promisiune a facut.

Stiri

Promisiunea lui Cornel Gales pentru sotia sa Ileana Ciuculete

Cornel Gales este daramat de durere ca si-a pierdut sotia. Barbatul este in stare de soc si nu s-a dezlipit de trupul neinsufletit al artistei nicio clipa. La capataiul artistei, Cornel Gales a facut o promisiune pentru tot restul vietii.

Povestea de dragoste dintre Cornel Gales si Ileana Ciuculete a fost una trainica si rar intalnita. Cei doi s-au cunoscut intr-un taxi si a fost dragoste la prima vedere, dupa cum povestea artista.

Mioara Velicu, rapusa de durere. Moartea artistei Ileana Ciuculete a intristat-o

„L-am cunoscut intr-o zi ploioasa de toamna. Eu eram la un restaurant, impreuna cu o prietena, iar cand am iesit ne-am nimerit în același timp în fața localului și, cum pe vremea aceea nu erau foarte multe taxiuri, am fost nevoiți să „împărțim” mașina. Iar în drum spre casă am schimbat câteva cuvinte. Așa a fost să fie. Cornel nu îmi e doar soț, de 23 de ani e și „stâlpul meu de suținere”, cunoaște tot ce fac, intre noi nu exista secrete… Eu am trait si singura cativa ani, i-am explicat tot ce am facut sau n-am facut, asa ca nu-mi este teama sa raspund oriunde si oricand. Dumnezeu e martor, caci pe oameni ii poti minti, dar pe El nu. Sfanta Fecioara ma iubeste atat de mult, simt asta”, spunea artista în urmă cu câțiva ani.

Promisiunea lui Cornel Gales pentru sotia sa

VEZI ce promisiune a facut Cornel Gleș pe HUFF.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top