Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Mama Ilenei Ciuculete rupe tăcerea la un an de la moartea fiicei sale: „Cornel știa că o să moară”

Cristi și Mugurel, băieții Ilenei Ciuculete au fost invitații lui Teo Trandafir în emisiunea TEO SHOW.

„La parastas au venit doar oamenii pe care i-am invitat”, au declarat băieții Ilenei Ciuculete la TEO SHOW.

„A fost cea mai mare durere. Cât oi fi, cât oi duce, aș vrea să mă întâlnesc cu ea. Cornel nu a vrut să-mi spună și mie că ea era bolnavă. Mi-a zis doar că Zânica a avut niște perfuzii.

Trebuia să se gândească: sunt mama ei, trebuia să îmi zică, el știa că o să moară. Nu m-a sunat niciodată. Sunt supărată pe Cornel.

E durere și supărare. Trebuia să-mi fi spus să fiu și eu alături de ea. Mă duceam acolo, stăteam și eu în spital lângă ea, după ce trecea comisia de doctori.

Avea mașină să mă ducă și pe mine și să mă întoarcă înapoi. Nu a făcut așa. Nu s-a gândit la durerea pe care am avut-o și o am și o suport până oi mai fi.

Nu m-a anunțat să-mi zică: vreau să dau niște rochii de pomană. El le-a dat de pomană. Nu că aș fi avut eu pretenție să iau eu o rochie din aia, dar să i le fi văzut și eu.

Aveam cea mai mare plăcere să i le văd așa. Nu m-a respectat. Nu m-a chemat. La niciun bun de-ale ei nu m-a chemat. Nu am văzut bijuterii. Nimic nu am văzut.

O dată am visat-o, nu a vorbit nimic, nu mi-a spus nimic, doar am văzut-o în costumul național. Dar de vorbit nu a vorbit nimic.

Acum o săptămână și ceva am visat-o și mi-a zis, dar, să vă spun, nu s-a arătat, era lângă mine, mi-a zis: Mămică, uite vreau și eu o cârpiță ca a matale, din asta de pe cap. I-am cumpărat și îi duc de pomană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top