Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cornel Galeș s-ar fi însurat după un ritual indian. De cine și-a legat destinul

Ileana Ciuculete e de domeniul trecutului. Soțul văduv al interpretei care a fost răpusă de ciroză hepatică anul trecut s-ar fi căsătorit după un ritual indian cu iubita lui blondă, Vivi.

Bărbatul și-a petrecut sărbătorile de iarnă cu blonda Vivi, în Asia de Sud. Cei doi s-au îmbarcat pe un vas de croazieră și s-au bucurat de o vacanță ca în filme.

Galeș a postat niște imagini care i-au lăsat mască pe internauți. Fotografiile au fost postate pe Facebook.

Surpriza cea mare a fost constatarea faptului că Galeș și-a pus pirostriile după un rit indian. Cei doi și-au pictat pe frunte câte o pată roșie, denumită în cultura hindi uniunea spirituală și trupească dintre un bărbat și o femeie.

CITEȘTE ȘI: Boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu mai face o victimă: „Am acceptat să vorbesc despre această problemă”

Cum s-a vindecat Dorel Visan de boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

Cornel Galeș, mesaj emoționant pentru mama Denisei Manelista

Ce i-a transmis Ileana Ciuculete sotului sau pe patul de moarte. ”I-a spus lui Cornel sa…”

Fiul artistei Ileana Ciuculete, gest sfasietor pe Facebook

Viorel Pop: „Ileana Ciuculete a contactat VIRUSUL in urma unei TRANZFUZII DE SANGE”

Mioara Velicu, rapusa de durere. Moartea artistei Ileana Ciuculete a intristat-o

De ce si-a ascuns Ileana Ciuculete adevarata varsta – Explicatiile specialistilor

Bindi, așa cum se numește semnul, este considerat al treilea ochi sau ochiul magic și are o încărcătură spirituală deosebită, asemenea verighetei la creștini.

Ce decizie a luat Galeș după moartea Ilenei Ciuculete

Moartea Ilenei Ciuculete a lăsat multă durere în sufletul celor dragi. Cornel Galeș a fost aproape de soția lui în momentele grele.

O ținea în brațe când regretata artistă s-a stins din viață. Iar la priveghi, bărbatul a stat în permanență lângă sicriul soției pe care încă nu poate să creadă că a pierdut-o.

Chiar și acum, după înmormântare, merge în fiecare zi la cimitir pentru a fi mai aproape de Ileana Ciuculete.

Pentru că trece prin momente dificile, are nevoie de liniște. Vrea să își plângă soția departe de restul lumii. Așa că a hotarât să astepte parastasul de 40 de zile, după care să se retragă.

Probabil la o mănăstire, susține o persoana apropiată lui. Nu se știe cât timp va lipsi din București. Cert este că durerea îl copleșește și are nevoie de liniște. Mai jos vei găsi dezvăluirile făcute de peroanele apropiate bărbatului.

“Cornel este terminat de cand Ileana nu mai este! Plânge întruna și spune că nu poate trăi fără “zânica” lui! Ți se rupe sufletul când îl vezi așa… Între ei, a fost o mare dragoste și este normal ca bărbatul să nu conceapă că soția lui a murit!

Vrea însă să și plece o perioadă din București. Intenționează să se ducă într-un loc retras, în care să se reculeagă și să verse lacrimi pentru nevasta lui fără să fie nimeni în jur. Se gândește să meargă la o mănăstire, unde se va liniști puțin și se va ruga câteva zile pentru sufletul ei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top