Connect with us

Revistateo.ro

Interviu

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete

Pe 14 martie se împlinește un an de la moartea uneia din cele mai populare cântărețe de muzică folclorică Ileana Ciuculete.

Ileana Ciuculete, răpusă de ciroză hepatică

Ileana a murit din cauza unei ciroze hepatice galopante, iar multă vreme a ascuns suferința pe care a trăit-o în ultimele luni de viață.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic.

După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex”, a declarat Cornel Galeș.

Moartea cântăreței a provocat multă durere în breasla din care artista făcea parte. I-au plâns moartea o serie de artiști printre care Elena Merișoreanu, Silvana Rîciu, Laura Lavric, Mioara Velicu și mulți, mulți alții.

Războiul pe averea Ilenei Ciuculete a început la scurt timp după moartea ei

Nu a fost suficientă durerea pierderii Ilenei, căci la aceasta s-a adăugat și un scandal imens care a provocat victime colaterale. Este vorba de lupta pentru avere care să de și în ziua de azi.

Între Cornel, văduvul, și copiii artistei a început un adevărat război pe bani și bunuri materiale lăsate de artistă.

„Noi am mers de bună credinţă să semnăm… Era normal să ne arate cu cât a vândut vila. A evitat să spună cu cât a vândut vila. Şi bunica, mamaia l-a întrebat…

Nimic despre drepturile de autor. Un avocat mi-a zis că revin de drept moştenitorilor. Ne doare cel mai tare când o vedem pe bunica că plânge că nu şi-a văzut fata înainte să moară.

El nu ne-a sunat mai devreme. Sâmbătă ne-a sunat şi ea apoi ea a murit”, a declarat Mugurel, fiul regretatei cântărețe pentru Antena Stars.

Mai mult, fratele Ilenei l-a acuzat pe Cornel că a profitat de poziția socială a Ilenei.

„Tu ştii că a fost în Germania să-şi cumpere maşină acum vreo şapte ani de zile.

Cu cine crezi că a fost, cu ea a fost în Germania.

Şi a venit din Germania cu jumătate din bani mâncaţi, că a fost de fapt să-şi facă vacanţa, şi spune că nu găseşte în Germania maşină”, a răbufnit Aurel.

S-a discutat inclusiv ideea deshumării Ilenei Ciuculete. Furioși pe Cornel Galeș, membrii familiei Ilenei Ciuculete au decis să o dezgroape pe aceasta după 7 ani și să o aducă de la cimitirul din Străulești la Craiova.

„Oricum, noi nu o lăsăm acolo. O s-o luăm, la şapte ani o luăm la Craiova”. a spus Aurel Ciuculete.

Mama Ilenei Ciuculete îl acuză și ea pe Cornel Galeș și îi transmite că “Se simte fericit şi ea este în pământ, el se simte fericit acum”.

“Nu m-a anunţat şi pe mine că ea era bolnavă.

Mă păcălea, eu întrebam de ea ce face şi el spunea că face perfuzia acasă, nu la spital.

Trebuia să mă fi anunţat pe furiş de ea, chiar dacă nu voia ea.

Să mă fi dus şi pe mine la spital s-o fi văzut-o şi eu. Şi ea pe mama ei, copiii ei şi fratele ei. Ne-a anunţat în ultimul grad, când a murit.

Probabil nici ei nu s-au aşteptat la o moarte atât de rapidă, probabil se gândea c-o mai ţine aşa, că se face bine”, a mai spus mama Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș a luat foc când a auzit de acest lucru și s-a lansat într-un atac dur la adresa familiei cântăreței,

“Cum poti sa spui tu ca parinte, ca mama sau ca frate asa ceva? Cum poti tu ca fiu sa ceri ca mormantul mamei tale sa fie profanat, deranjat de o toana de-a ta.

Cum sa faci asta dupa un an de zile? Cum sa deranjezi somnul cuiva trecut la cele vesnice? Atunci de ce-i mai spune loc de veci, de ce?!

Cei din familie nu au niciun drept sa solicite deshumarea si mutarea intr-un alt cimitir. Nu au nicio putere sa faca asa ceva, nici mama, fratele si nici copiii.

Eu sunt sotul ei, eu sunt cel care ii tine slujbele, cel care a trait alaturi de ea zi de zi in ultimii 26 de ani si nu voi permite sa se intample una ca asta!

Asta se va intampla peste cadavrul meu! Cat timp sunt in viata, ma voi opune acestei idei!

Toti marii artisti ai tarii, Ion Dolanescu, Ioana Sararoiu si Maria Tanase, se odihnesc in cimitire mari, centrale si cunoscute, pentru ca oamenii sa vina la ei.

Au mai avut si in trecut ideea asta sa o ia si sa o duca la tara, dar asta nu este posibil. In cazul unui artist de talie mare, nu poti sa il duci tu intr-un satuc uitat de lume, doar ca sa iti fie tie bine.

Si, in schimb, sa nu mai ajunga nicio alta persoana la el”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, întrucât războiul a fost atât de intens, s-au făcut două parastase: unul organizat de Cornel Galeș, altul de familia acesteia. Un parastas a avut loc în Capitală, iar celălalt în Craiova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Interviu

To Top