Connect with us

Revistateo.ro

Cornel Galeș implicat într-un scandal

Star

Cornel Galeș implicat într-un scandal

Cornel Galeș a vorbit despre faptul că unele persoane îi datorau bani Ilenei Ciuculete. Susține că acești oameni nu i-au mai înapoiat banii nici după ce s-a stins din viață soția lui. Susține că organizatorii de evenimente l-au țepuit. Află mai multe detalii depsre acest scandal.

Cornel Galeș susține că unele persoane îi datorează bani

A trecut un an și două luni de când Ileana Ciuculete a plecat dntre noi. Cornel Galeș susține că încă mai sunt persoane care îi datorează bai. Asta pentru că nu s-au dat banii datorați soției lui în urma unor spectacole.

Cornel Galeș a recunoscut că a fost țepuit, dar intenționează să ia măsuri. Nu va lăsa lucrurile așa. Vrea să ajungă în instanță pentru a-și face dreptate.

CITEȘTE ȘI: Mioara Velicu, detalii nestiute despre Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete

CITEȘTE ȘI: Cornel Gales a dezvaluit ce s-a intamplat, de fapt, cu Ileana Ciuculete

După ce a fost acuzat de fiii Ilenei Ciuculete că a ascuns o parte din averea artistei, soțul regretatei cântărețe de muzică populară a vorbit despre faptul că unele persoane au datorii neplătite încă după concertele susținute de soția sa.

Cornel Galeș susține că săția lui și-a respectat contractele, dar organizatorii nu. Și nu au plătit sumele datorate soției sale. Ar fi vorba despre mii de euro pe care Axinte și Florin Nedelcu îi datorează.

”Vorbesc despre cele mai mari contracte neonorate și vorbesc în baza actelor pe care le dețin. Dacă nu se va rezolva pe cale amiabilă, ma voi adresa judecătorilor”, a declarat Cornel Galeș pentru WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, Axinte susține că acuzațiile nu sunt adevărate.

“Nu este adevărat. De unde să aibă de luat bani de la mine?! Ce, nu mai are bani de s-a apucat să spună asta acum?

Dacă spune că are acte care arată că există această datorie, îl invit să le aducă, să le arate! Înțeleg că nu sunt singurul organizator de evenimente pe care îl acuză că nu a plătit. Să se ducă la ceilalți să ceară că eu am fost foarte ok cu ei!”, a declarat Axinte pentru wowbiz.

Florin Nedelcu nu a putut fi contactat de reporterii sursei menționate anterior pentru a da declarații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top