Connect with us

Revistateo.ro

Pe 15 martie 2018 se împlinește un an de la moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete. Văduvul artistei, Cornel Galeș, vine cu noi dezvăluiri.

Diverse

La un an de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș scoate la iveală un detaliu teribil. Ce a vrut artista să nu se afle: „Mi-a interzis…

Erau văzuți des pe la tv sau la evenimente, dar nimeni nu știa un detaliu teribil despre Ileana Ciuculete. Artista a implorat să nu se afle, acum adevărul a ieșit la suprafață.

Pe 15 martie 2018 se va împlini un an de la moartea Ilenei Ciuculete.

Decesul cântăreței de muzică populară a fost unul fulgerător, iar nimeni nu bănuia că artista ar fi avut probleme grave de sănătate.

Ea s-a stins din viață ca urmare a unei afecțiuni la ficat, iar ulterior decesului ei, a izbucnit scandalul între Cornel Galeș, văduvul Ilenei și familia cântăreței.

Acum, Galeș vine cu dezvăluiri uluitoare despre suferințele Ilenei Ciuculete de dinainte de a muri

„Trebuie să dăm timpul cu mult înapoi. Am fost la un Revelion în 96, la Buzău. Ileana mi-a interzis atunci să nu spun nimănui că trebuie să se opereze la sân. Ileana a mai avut o problemă.

În tinerețe, a avut un accident de mașină, unde a rămas cu probleme mari la coloana vertebrală. Atunci lumea a spus că a murit, iar pentru ea a fost o traumă foarte mare.

Îmi povestea la un moment dat că îi venea să se arunce pe geam. Avea problema aceasta.

Din cauza acestui accident au survenit niște probleme. Ea, în ultimii opt ani, a avut nevoie de asistență permanentă. Virusul pe care l-a avut ea a fost un virus C degenerat, care se disimulează. 

Ea nu avea șanse să fie salvată. A fost conștientă până când a murit„, a spus Galeș la Antena 3.

Ce a făcut Cornel Galeș când a auzit că familia vrea să o dezgroape pe Ileana Ciuculete

Fratele Ilenei Ciuculete anunța că vrea să o dezhumeze pe Ileana când se vor împlini șapte ani de la moartea ei și să o mute la Craiova.

Decizia familiei cântăreței de muzică populară are legătură cu Cornel Galeș. Membrii familiei Ilenei l-au acuzat pe acesta că a profitat de soția sa și că are de multă vreme o relație cu blonda Viviana.

Replica lui Galeș nu s-a lăsat așteptată prea multă vreme.

Acesta s-a lansat într-un atac virulent la adresa familiei regretatei cântărețe.

“Cum poti sa spui tu ca parinte, ca mama sau ca frate asa ceva? Cum poti tu ca fiu sa ceri ca mormantul mamei tale sa fie profanat, deranjat de o toana de-a ta.

Cum sa faci asta dupa un an de zile? Cum sa deranjezi somnul cuiva trecut la cele vesnice? Atunci de ce-i mai spune loc de veci, de ce?!

Cei din familie nu au niciun drept sa solicite deshumarea si mutarea intr-un alt cimitir. Nu au nicio putere sa faca asa ceva, nici mama, fratele si nici copiii.

Eu sunt sotul ei, eu sunt cel care ii tine slujbele, cel care a trait alaturi de ea zi de zi in ultimii 26 de ani si nu voi permite sa se intample una ca asta!

Asta se va intampla peste cadavrul meu! Cat timp sunt in viata, ma voi opune acestei idei!

Toti marii artisti ai tarii, Ion Dolanescu, Ioana Sararoiu si Maria Tanase, se odihnesc in cimitire mari, centrale si cunoscute, pentru ca oamenii sa vina la ei.

Au mai avut si in trecut ideea asta sa o ia si sa o duca la tara, dar asta nu este posibil. In cazul unui artist de talie mare, nu poti sa il duci tu intr-un satuc uitat de lume, doar ca sa iti fie tie bine.

Si, in schimb, sa nu mai ajunga nicio alta persoana la el”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu mai face o victimă: „Am acceptat să vorbesc despre această problemă”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top