Connect with us

Revistateo.ro

Interviu

Interviu cu Hannelore de la „Insula Iubirii”: „Andi a fost singura persoană care nu m-a lovit acolo”

Hannelore Ulrich este una dintre cele mai controversate concurente de la „Insula iubirii”. Frumoasa blondină care a intrat în grațiile lui Andi ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care a spus tot. Hannelore rupe tăcerea pentru Revista Teo!

REVISTA TEO: Care este principalul motiv pentru care te-ai înscris la „Insula iubirii”?

Hannelore: Principalul si singurul motiv a fost dorinta lui Bogdan. El și-a dorit să participăm la Insulă.

Ce ți-a plăcut cel mai mult în Thailanda? Ce a fost diferit în experiența ta asiatică față de viața de zi cu zi și cu ce se diferă această țară de România?

Nu m-am putut bucura de peisaje, de cultura, de tot ce mi-a oferit Thailanda. Mi-a placut felul thailandezilor de a saluta, de a respecta oamenii, de modul in care zambeau si de faptul ca nu am vazut niciun chip trist.

Mi-a ramas intiparit in minte un copil, alaturi de un varstnic, care confectionau flori din frunze. Acestia aveau o pancarta pe care scria: cumpara o floare ca sa imi pot trimite copilul la scoala. Iar pretul il decideai tu.

Crezi că perechile care ajung la „Insula iubirii” au deja acasă niște probleme pe care nu le descoperă la timp? Ce ai realizat că ai greșit tu în relația cu Bogdan?

Desigur toate cuplurile de pe insula aveau probleme de acasa. Acesta a fost si motivul pentru care ne-au ales. Diferite tipologii, diferite medii sociale, diferite probleme. Neincrederea fiind prezenta in toate cuplurile. Eram constienta de greselile mele inca de cand le-am facut. Probleme pe care toti le au intr-o oarecare masura.

Scuzele, reactiile si vorbele nu isi au sens. Fiecare om greseste si fiecare om are propria cruce in spate.

Cat despre decoperirea problemelor, ele sunt evidente din momentul in care apar. Depinde de noi daca vrem sa le vedem, daca vrem sa le rezolvam sau ca si in cazul meu, fugim de ele si ne refugiem in alte activitati.

Cum comentezi reacțiile jignitoare la adresa ta pe rețelele online? Este rușinos că oamenii descalifică femeile în secolul XXI în felul în care tu ai fost însultată. Ce replică ai?

Reactiile jignitoare… Ma mai uit si cine comenteaza. Un om care ma cunoaste nu va spune asa ceva niciodata. Ce sa spun.. as minti sa spun ca nu ma deranjeaza, dar nu e ca si cum nu mai pot trai de ele. Daca as fi facut ceea ce se  dorea  poate ca nici nu eram asa de rau vazuta.

Faptul ca am iesit din tiparul emisiunii, faptul ca nu au obtinut ceea ce si-au dorit, a fost tot in defavoarea mea. Din surse sigure stiu ca eu am fost motivul pentru care ne-au ales si acela de a-si demonstra lor ca orice femeie pica. Oarecum asa mi s-a spus ca am fost o provocare pentru ei.

Cat despre cine si ce comenteaza, majoritatea sunt femei, fie frustrate fie cu un aspect nu prea placut. Oameni care asculta vocea naratorului si care fac parte din patura sociala usor de manipulat.

Dacă Andi nu ar fi fost o ispită la „Insula iubirii” și l-ai fi întâlnit în viața de zi cu zi, te-ai fi uitat la el?

Daca l-as fi intalnit pe Andi in afara emisiunii cu siguranta ar fi fost exact la fel. Este un barbat frumos, interesant, dar care nu mi-a trezit mai mult interes.

Fie a fost pus sa imi faca toate poftele, sa ma asculte, sa fie alaturi de mine, fie a facut-o de la sine. Oarecum a fost singura persoana care nu m-a lovit acolo. Este inevitabil sa nu te legi de o persoana in acel timp. 24 din 24, 3 saptamani…

Ce are Andi de toate femeile sunt atrase de el?

Cred ca fiecare om are farmecul sau. Si fiecare om atrage un alt om. Prima atractie la un om este aspectul fizic si cine nu recunoaste acest lucru, minte. Primul impact il are aspectul, apoi restul.

Cum îl descrii pe Bogdan după experiența trăită în Thailanda? Ce ai descoperit la el?

Bogdan, dupa experienta din Thailanda, a realizat ce femeie puternica a avut in tot acest timp alaturi de el.

Asa spune el, ca aceasta experienta i-a demonstrat ca oricat de mare este iubirea, nu este sufienta pentru a intretine o relatie. Am spus si mai sus. Depinde de noi daca recunoastem eventualele probleme in cuplu sau nu.

Cum comentezi atitudinile misogine ale lui Răzvan vizavi de femei și criticile constante, uneori jignitoare la adresa lui Cati?

Prefer sa nu comentez alte cupluri. Mie personal Razvan nu mi-a lasat o impresie proasta. Probabil asa e la el la Rahova, probabil asa a crescut si acestea au fost cuvintele pe care el le-a auzit. Nu ma pronunt in privinta Catalinei.

Din cate stiu, ea a marturisit ca si cu tatal copilului a fost la fel. Injuraturi, certuri etc. Probabil si ea ii alimenteaza aceste atitudini misogine

Cu cine ții legătura din foștii concurenți?

Dintre concurenti vorbesc cu fetele, in limita timpului si intereselor.

Ce îi sfătuiești pe viitorii concurenți de la „Insula Iubirii”?

Ii sfatuiesc sa isi vada de treaba lor, sa nu creada nimic din ceea ce e acolo, sa nu fie influentati si mai ales manipulati psihic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Interviu

To Top