Connect with us

Revistateo.ro

TV

Hannelore și Bogdan, mai fericiți ca niciodată împreună

Fanii emisiunii „Insula iubirii” se întreabă dacă Hannelore și Bogdan sunt în continuare împreună sau nu.

Se știe că cei doi s-au căsătorit, însă au apărut zvonuri cum că relația ar fi pe tobogan, dar acum Hannelore lămurește totul.

„Nu există cuvinte prin care să îţi pot spune cât de mult te iubesc!”, a scris Hannelore pe reţelele sociale, alături de o fotografie în care se află alături de Bogdan.

Hannelore ne-a vorbit despre experiența de la Insulă

„Nu m-am putut bucura de peisaje, de cultura, de tot ce mi-a oferit Thailanda. Mi-a placut felul thailandezilor de a saluta, de a respecta oamenii, de modul in care zambeau si de faptul ca nu am vazut niciun chip trist.

Mi-a ramas intiparit in minte un copil, alaturi de un varstnic, care confectionau flori din frunze. Acestia aveau o pancarta pe care scria: cumpara o floare ca sa imi pot trimite copilul la scoala. Iar pretul il decideai tu.

Desigur toate cuplurile de pe insula aveau probleme de acasa. Acesta a fost si motivul pentru care ne-au ales. Diferite tipologii, diferite medii sociale, diferite probleme. Neincrederea fiind prezenta in toate cuplurile. Eram constienta de greselile mele inca de cand le-am facut. Probleme pe care toti le au intr-o oarecare masura.

Scuzele, reactiile si vorbele nu isi au sens. Fiecare om greseste si fiecare om are propria cruce in spate.

Cat despre decoperirea problemelor, ele sunt evidente din momentul in care apar. Depinde de noi daca vrem sa le vedem, daca vrem sa le rezolvam sau ca si in cazul meu, fugim de ele si ne refugiem in alte activitati”, ne-a mărturisit. CITEȘTE INTERVIUL COMPLET AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top