Connect with us

Revistateo.ro

Produse de îngrijire care îţi fac mai mult rău decât bine. Pe unele dintre acestea le utilizezi zi de zi!

Stiri

Produse de îngrijire care îţi fac mai mult rău decât bine. Pe unele dintre acestea le utilizezi zi de zi!

Habar nu aveai că aceste produse de îngrijire îţi pot face mai mult rău decât bine!

Experţii în îngrijirea pielii sunt de părere că există anumite produse foarte populare, utilizate de toată lumea zi de zi, care dăunează mai mult decât ajută.

CITEŞTE ŞI: UITE CE EFECT INCREDIBIL ARE SAREA ASUPRA PIELII

1. Spumantul de baie. Ce poate fi mai relaxant după o zi obositoare decât o baie caldă plină cu spumă aromată?Totuşi, acest produs atât de iubit de toate femeile, face mai mult rău decât bine pielii tale. Ingredientele din spumatul de baie interferează cu flora vaginală şi pot provoca uscăciune excesivă şi pot chiar să dea naştere infecţiilor, privându-te de anumite bacterii absolut necesare în acea zonă. În plus, conţinutul ridicat de parfum usucă pielea şi o descuamează.

2. Şamponul care conţine parabeni. Parabenii sunt substanţe extrem de nocive care în timp afectează pielea şi pot da naştere multor tipuri de cancer. Aceştia se absorb rapid în piele, intră în sânge şi dăunează întregului sistem. Încearcă să optezi pentru şampoane care nu au ceşti compuşi în compoziţia lor, sau prepară un şampon natural în casă, din ingrediente organice. De multe ori acestea sunt mai eficiente.

3. Loţiunile de corp care conţin zinc. Zincul este un compus de care organismul tău are nevoie, însă s+a dovedit ştiinţific că loţiunile de corp care conţin acest ingredient încarcă porii şi dau naştere coşurilor şi imflamaţiilor. Optează pentru formule fără zinc de acum înainte.

4. Sarea de baie colorată. Încearcă să foloseşti sare de Himalaya sau sare Epsom atunci când îţi doreşti să faci o baie cu sare. Sărurile colorate din comerţ sunt pline de coloranţi nocivi pentru organism, pe care pielea îi absoarbe foarte rapid. Multe dintre aceste săruri pot conţine mercur sau chiar arsenic.

Sursa foto: everythingetsy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top