Connect with us

Revistateo.ro

Daca tii la tenul tau si la aspectul sau, atunci trebuie sa ai cateva produse esentiale in trusa de ingrijire.

Frumusete

Produse pe care trebuie sa le ai in trusa de ingrijire

Daca tii la tenul tau si la aspectul sau, atunci trebuie sa ai cateva produse esentiale in trusa de ingrijire.

Pentru a obtine cel mai bun efect, trebuie sa aplici aceste prodse corect. Astfel, nu vei mai avea avea nevoie de mai multe produse.

Multe femei folosesc o crema pentru a avea grija se sanatatea pielii fetei, insa doar jumatate dintre ele o aleg si pe cea potrivita.
De asemenea, multe femei cred ca aplicarea unui balsam de par este facultativa. Acestea cred ca balsamul le ingrasa si mai mult parul, asa ca il evita.

Alegerea produselor de ingrijire potrivite este unul dintre lucrurile extrem de importante. In primul rand, din trusa ta nu trebuie sa iti lipseasca un demachiant ori o apa micelara. Trebuie sa le folosesti in fiecare seara, inainte de a merge la somn. Foloseste o apa micelara blanda cu tenul si cu ochii tai.

Al doilea produs care nu trebuie sa iti lipseasca este crema de zi anti-imbatranire. Dupa varsta de 25 de ani, include-o in ritualul tau de frumusete, inainte de a aplica fondul de ten. Astfel, aceasta crema ajuta la protejarea pielii si la intarzierea aparitiei ridurilor.

In trusa de ingrijire include si o crema de noapte

Nu uita de crema de noapte, pe care trebuie sa o lasi sa actioneze in timpul somnului. Alege-o pe cea destinata tipului tau de piele si care sa iti asigure cea mai buna hidratare.

In trusa de ingrijire trebuie sa se afle si un gel de curatare. Acesta curata profund tenul si il pregateste pentru celelalte tratamente.

O data pe saptamana, aplica o masca de fata. Fie ca este pentru indepartarea punctelor negre sau pentru luminozitate, obisnuieste-te sa aplici o masca saptamanal.

Crema pentru ochi este indispensabila, caci in zona ochilor apar, de obicei, primele riduri. Foloseste-o dimineata si seara, cu ajutorul degetului inelar.

Articole pe aceeasi tema:

Ingrijirea pielii gatului, pentru a evita ridurile

8 mituri despre ingrijirea parului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top