Connect with us

Revistateo.ro

Printul George cu parintii / foto: Hepta

Stiri

Printul George si-a luat la revedere de la Canada in cel mai adorabil mod posibil

Printul George a cucerit lumea cu gesturile sale, iar la plecarea recenta din Canada a reusit sa faca senzatie alaturi de parintii sai.

Fiul ducesei de Cambridge si a Printului William a mers alaturi de parintii si de surioara lui Charlotte in Canada, acolo unde a iesit in evidenta, asa cum obisnuieste sa faca inca din prima zi a nasterii sale.

Baietelul a inceput sa isi preia din atributiunile familiei si stie deja cum sa se comporte in preajma oficialilor cu care se intalneste.
Printul George / foto: Hepta
Daca pentru a-l intalni pe Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, printul George l-a asteptat in halat, de data aceasta, acesta a fos timbracat intr-o pereche de pantaloni scurti, sosete pana la genunchi, un pulovar si o camasuta si a stat cuminte alaturi de parintii sai.

In primele clipe ale plecarii, printul George a fost putin cam nedumerit de ce trebuie sa faca, insa numai dupa cateva secunde, a inceput sa le faca tuturor cu mana.

Ca de obicei, si ducesa Catherine de Cambrigde a uimit cu alegerile sale vestimentare si a ales o haina pana la genunchi, iar pe printesa Charlotte a imbracat-o cu o rochita cu floricele, o vestuta de culoare visiniu si o pereche de sandalute in aceeasi nuanta.

Si micuta printesa a inceput sa il copieze pe fratiorul sau si sa cucereasca lumea cu dragalasenia sa, iar inca de la nastere este un model pentru mamicile care au fetite si care vor sa le imbrace exact ca pe Charlotte.

Cei patru formeaza o familie extrem de iubita in intreaga lume, iar popularitatea lor creste in fiecare zi. La urcarea in avion, printul a continuat sa le faca usor cu mana celor de afara, iar la un moment dat si-a lipit fata de geamul avionului pentru a vedea mai bine.
Printul George / foto: Hepta
Printul George este cel mai mare copil al familiei Catherine Middleton si Printul William si s-a nascut pe data de 22 iulie 2013. Acesta a fost asteptat zile intregi de sute persoane care au stat in fata maternitatii pentru a-l cunoaste pe micut. Inca de la nastere, copilul a devenit un model pentru copiii din intreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top