Connect with us

Revistateo.ro

Ce i-a șoptit Kate Middleton fiicei sale de Ziua Reginei. Jurnaliștii au aflat tot

Regalitate

Ce i-a șoptit Kate Middleton fiicei sale la Ziua Reginei. Jurnaliștii au aflat tot

A fost mare petrecere de Ziua Rehinei weekendul trecut. Unul dintre cele mai comentate momente de la acest eveniment fastuos a fost cel în care Kate Middleton s-a aplecat la urechea Prințesei Charlotte și i-a spus ceva.

Toată lumea a fost curioasă să afle ce i-a zis Kate. „Ce priveliște!”, i-ar fi zis Kate fiicei sale. Micuța părea destul de supărată pentru că și-a scăpat cărticica, iar mama ei a ajutat-o imediat să o ridice.

Cititorul pe buze care a analizat momentul de pe balconul regal a observat și ce a spus William. Acesta era extrem de încântat când au apărut elicopterele care au survolat locul: „Oh, elicoptere!”.

Și Harry și Meghan au purtat discuții. Cei doi se încurajau reciproc. Meghan era vizibil emoționată, mai ales că era primul eveniment de o asemenea anvergură la care participa după nunta ei.

Regina Elisabeta își serbează ziua de două ori

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este un izvor nesecat de informatii, de aventuri, de intamplari interesante.

A fost protagonista mai multor aparitii controversate de-a lungul timpului, iar figura ei continua sa impuna respect, cu toate ca latura ei conservatoare nu e imbratisata de toti britanicii.

CITESTE SI: Prințul George, ținta ISIS. Decizia luată de Casa Regală Britanică

Meghan Markle, acuzată că și-a abandonat mama. Care este adevărul?

Viata Reginei Elisabeta inca se scrie, iar ceea ce a trait pana acum merita pus pe marile ecrane. Stiati, de pilda, ca suverana nu isi serbeaza niciodata ziua de nastere la data la care s-a nascut?

In urma cu 65 de ani, pe 6 februarie 1952, Elisabeta a II-a a fost proclamata Regina a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Dupa un an, pe 2 iunie 1953, a fost incoronata in cadrul unei ceremonii impresionante la catedrala Westminster Abbey din Londra.

Desi s-a nascut pe 21 aprilie 1926, ziua Reginei are loc an de an pe 2 iunie, conform protocoalelor Casei Regale. Suverana este sarbatorita oficial prin ceremonia numita „Trooping the Colour” (Salutul culorilor).

Alte curiozitati despre Regina Marii Britanii

1. Nu are permis de conducere si nici pasaport. Cu toate acestea, a fost vazuta conducand pe proprietatile sale si a vizitat sute de tari de-a lungul anilor.

2. Este personajul care a inspirat cel mai mult muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds. Are 23 de replici.

3. Ingredientele folosite pentru tortul oferit invitatilor la nunta sa cu Philip de Edinburgh au venit de la o asociatie de binefacere din Australia.

4. A aflat ca va fi regina in timp ce se afla cocotata intr-un arbore. Era in excursie in Kenya.

5. Este si regina tuturor balenelor, sturionilor si delfinilor aflati pana la 3 mile distanta de coasta Marii Britanii.

6. Este o mare iubitoare de animale. In anul 1999, l-a certat pe unul dintre copiii de la palat pentru ca a dat unui caine sa bea whiskey si gin tonic.

7. Conform lui Cesc Fabregas, regina este fana echipei Arsenal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top