Connect with us

Revistateo.ro

In mai multe culturi exista povesti despre fantomelor unor femei. Acestea au inspaimantat oamenii. Povestile acestor femei sunt tragice.

Inedit

Povestile inspaimantatoare ale fantomenlor unor femei

De-a lungul timpului, cu totii am auzit diferite povesti despre fantomele unor femei care au inspaimantat pe toata lumea. Circula mai multe povesti tragice in legatura cu femei care si-au pierdut copiii, au fost tradate in dragoste sau au pierdut persoanele pe care le iubeau. Iar fantomele lor si-au lasat amprenta asupra unor locuri sau asupra unor oameni.

Povestile tragice si inspaimantatoare ale fantomelor unor femei

Anne Boleyn. Anne Boleyn a fost cea de-a doua sotie a regelui Henric al VIII-lea. A devenit regina Angliei in 1533. Pentru ca nu a putut da nastere unui baiat, sotul ei a decis sa o decapiteze. Evenimentul a avut loc pe 19 mai 1536 in Turnul Londrei. Oamenii spun ca fantoma ei a ramas acolo. Este descrisa ca fiind o silueta alba care isi tine capul langa ea.

Nure-Onna. Este fantoma unei femei din Japonia. Apare in locurile in care exista apa. Are capul unei femei si corpul unui sarpe. Lasa impresia ca se ineaca, iar barbatii care incearca sa o salveze isi gasesc sfarsitul in apa. De fapt ei se vor ineca.

Calugarita fara cap. Fantoma acestei femei a aparut in Canda. Se spune ca a murit prin 1700. In acea perioada, femeile din nobilimea franceza erau trimise la manastiri. Aceasta era una dintre ele. A fost atacata din motive necunoscute si a fost decapitata. Oamenii spun ca o intalnesc in padure, unde isi cauta capul.

Fantoma Alba este cunoscuta in mai multe tari

Kuchisake-onna. Povestea femeii a luat nastere in Japonia. Aceasta avea un sot gelos care credea ca este inselat. Asa ca a desfigurat-o, iar apoi i-a spus ca astfel nimeni nu o va mai considera atragatoare. Femeia s-a sinucis, iar acum fantoma ei ii bantuie pe oameni.

Fantoma alba. Se pare ca mitul exista in mai multe tari. Fie este vorba despre o femeie care s-a sinucis, a murit intr-un accident, si-a ucis copilul, si-a pierdut copilul sau a fost inselata de persoana iubita.

Jenny, femeia care tipa. Jennny era o femeie saraca din Virginia. Traia intr-o baraca. Intr-o seara manca langa foc, iar fusta ei a luat foc. A iesit din casa, cerand ajutor. Insa nu era nimeni in zona. A iesit in fata unui tren, fara sa isi dea seama. A fost lovita si si-a pierdut viata. Se spune ca fantoma ei se intoarce in fiecare an si alearga pe linia de tren, in flacari, tipand.

Articole pe aceeasi tema:

O femeie a surprins o fantoma in timpul unui incendiu

VIDEO. Fantoma unei fetite de 13 ani ii INGROZESTE pe locuitorii unei capitale

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top