Connect with us

Revistateo.ro

POVESTEA INCREDIBILA a unei familii reunite de o poza din ziar

Inedit

POVESTEA INCREDIBILA a unui om fara adapost

A fost dat disparut, dar Dumnezeu l-a ajutat sa fie gasit. Citeste povestea incredibila a unui om fara adapost.

POVESTEA INCREDIBILA a unui om fara adapost

Jacquelyn Martin facea munca de teren cand a vazut un om fara adapost, ghemuit intr-o patura, pe un ger cumplit, specific unei zile de iarna. A realizat cat de tanar este si s-a gandit ca ar fi subiectul potrivit pentru un articol cu un puternic impact emotional. Nu a ezitat si a facut cunostinta cu acel om al strazii.

„Am facut cunostinta cu el si l-am strans de mana. Mi-a spus ca il cheama Nick”, a declarat fotografa pentru CBS. Tanara i-a facut o fotografie, iar cand aceasta a fost folosita in ziarul USA Today, Michelle Simmons si-a recunoscut FIUL.

POVESTEA INCREDIBILA a unui om fara adapost

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

CITESTE SI: Dragostea nu are varsta. Afla povestea incredibila a unei femei care si-a intalnit marea iubire la 80 de ani

Nick, sau pe numele sau intreg Nicholas, era dat disparut de 4 zile, lasand in urma lui doar masina in care se aflau geaca, portofelul si telefonul sau. Alaturi de politia din Rochester, familia sa a inceput sa il caute, dar nu a avut noroc. Asta pana in ziua in care mama tanarului a citit ziarul si a analizat poza articolului.

Politistii l-au dus pe Nicholas la Spital, unde acesta si-a reintalnit familia.

„Nick este in viata, dar in mod evident, nu se simte bine. O sa il ducem acasa, unde o sa il tinem in siguranta. Acesta este un exemplu clar al interventiei divine a lui Dumnezeu. El a facut acea fotografie si ne-a ajutat sa ne gasim fiul. Cred ca ar fi trecut luni bune pana sa cercetam zona in care a fost gasit. Copilul meu arata atat de pierdut… O sa imi petrec restul vietii ajutandu-l si facandu-l sa se simta bine”, a declarat emotionata mama baiatului.

Familia barbatului este mai fericita ca oricand si ii va ramane vesnic indatorata fotografei care i-au pozat fiul si au publicat fotografia in ziar.

Ce parere ai despre aceasta poveste? Misterioase sunt caile Domnului, asa e?

Sursa foto: pixel.nymag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top