Connect with us

Revistateo.ro

Pensiile se vor plăti înainte de Paște

Stiri

Pensiile vor fi platite anticipat, înainte de Paste

Ministerul Muncii a decis ca luna aceasta, pensiile sa se plateasca mai devreme cu doua zile, astfel incât pensionarii sa işi cumpere cele necesare pentru sarbatorile pascale, transmite România TV.

„Aş vrea sa dau o veste buna pensionarilor, luna aceasta vor primi cu doua zile mai devreme pensia ca sa se poata bucura de ea inaintea Pastelui, deci in loc de 16, data va fi 14 de primire a pensiei”, a punctat la România TV Olguta Vasilescu.

Astfel, plata drepturilor acelor pensionari care primesc pensia prin intermediul postei va incepe cu data de 12 aprilie.

Plata pensiilor si a altor drepturi prevazute de legi cu caracter special, care se achita odata cu pensiile, prin posta, se va efectua in intervalul 12 – 26 aprilie, la domiciliul beneficiarilor.

Persoanele avizate la domiciliu, isi pot ridica pensiile pâna in data de 27 aprilie, de la ghiseele subunitaților postale.

Pentru beneficiarii care isi primesc drepturile prin conturi bancare, plata acestora va incepe din data de 14 aprilie, conform convențiilor pe care Casa NaTionala de Pensii Publice le are incheiate cu aceste banci.

1 Comment

1 Comment

  1. teodorescu doina

    2017-04-09T10:12:19+03:00 at 2017-04-09T10:12:19+03:00

    Eu am muncit 36 de ani si am o pensie de doar 1153 lei, iar cei care nu au facut nimic in viata li se da 500 lei …ajutor oare este corect ??? ca sa nu mai spun ce salariii au parlamentarii care dorm pe scaune !!!oare este corect ???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top