Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Par niste pastai banale, dar de fapt sunt SUPERALIMENTE

La prima vedere spui ca sunt doar niste pastai. Ce-i drept, sunt inrudite cu fasolea, insa calitatile lor sunt fantastice. Este vorba despre roscove, superalimente care te ajuta sa fii sanatos.

CITESTE SI: Îngrijește-ți organismul cu acest superaliment

Sunt printre cele mai bogate in proteine vegetale si sunt folosite de mii de ani. Boabele din pastaile de roscove sunt transformate in faina. Aceasta este dulce, aromata si inlocuieste cu succes aditivii din produsele de panificatie si dulciuri. Roscova are beneficiile unui superaliment, pentru ca regleaza procesul de digestie. De asemenea, aceste pastai minune au proprietati anti-alergenice, sunt antiseptice si antibacteriane. Au in compozitie taninuri, bogate in acid galic, care au efect antiviral si functioneaza precum medicamente naturale.

Pe langa gustul bun, asemanator cu cel de cacao, roscova contine fibre. Acestea regleaza in mod natural nivelul de zahar din sange, ceea ce le face miraculoase pentru persoanele cu diabet zaharat. De asemenea au proprietati benefice impotriva colesterolului marit.

Aceste superalimente sunt foarte bogate in riboflavina, fosfor niacina si vitamina B6, magneziu si fier.

CITESTE SI: FOCUL VINDECĂTOR: Această licoare dintr-o plantă banală îți curăță corpul de toxine în doar 7 zile!

O lingura de pudra de roscove contine 17 calorii. Contine 7,1 grame de carbohidrati, 3,2 grame de fibre alimentare. O lingura de pudra are 3,9 grame de zahar si 0,4 grame de proteine ​- 1% la suta din cantitatea zilnica de care organismul are nevoie​.

Sursa foto: lrgmagazine.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top