Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri comune care duc la apriția coșurilor

Cosmetica

Obiceiuri comune care duc la apriția coșurilor

Deși îți îngrijești fața în mod corespunzător și te protejezi de factorii externi care iți afectează pielea, coșurile pot face parte în continuare din viața ta. Nu înțelegi de ce? Există anumite obiceiuri care influențează apariția acestei probleme neplăcute și pe care tu este posibil să nu le conștientizezi. Iată câteva dintre acestea!

Sari peste mese. Atunci când sari peste mese te privezi de o anumită cantitate de nutrienți și vitamine de care organismul tău are nevoie pentru a combate astfel de probleme. Fără o nutriție echilibrată, pielea își pierde elasticitatea și se usucă. Uscăciunea duce la apariția coșurilor. Totodată, dacă alimentația ta se bazează pe junk food și băuturi carbogazoase, nu trebuie să te mire explozia de coșuri pe față. Ce mănânci se reflectă asupra pielii și mai ales asupra tenului.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI DE MACHIAJ PENTRU TENUL MATUR

Faci dușuri fierbinți. Deși pare a fi foarte relaxant, mai ales în zilele friguroase de iarnă, dușurile fierbinți nu fac decât să usuce pielea. Apa fierbinte este ultimul lucru de care fața ta are nevoie. Iată regula de bază: când fața începe să ți se înroșească este timpul să închei dușul sau să scazi temperatura apei.

Vorbești prea mult la telefon. Poate că nu ai privit niciodată lucrurile astfel, însă pe ecranul telefonului tău sunt o mulțime de bacterii pe care le transferi pe față ori de câte ori duci telefonul la ureche. Asigură-te că îl cureți periodic cu șervețele dezinfectante și chiar și așa, încearcă să ai un contact minim între față și telefon.

Nu îți cureți pensulele de machiaj. Acest lucru este la fel de important ca igiena feței. Pe aplicatoarele și pensulele pentru machiaj se depun o groază de bacterii, pe care mai apoi le transferi în produsele de make up și chiar și pe fața ta. Este esențial să le dezinfectezi cât de des poți.

Părul gras care îți atinge fața poate să declanșeze aproape instant apariția coșurilor. Când ai părul murdar, asigură-te că îl prinzi la spate. Dacă ai breton, fii atentă să fie mereu curat, altfel pe fruntea ta va exista o explozie de coșuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top