Connect with us

Revistateo.ro

problema

Inedit

O problema JENANTA pe care o avem cu totii poate fi un simptom alarmant

Nu este dureroasa, insa cand devine vizibila este foarte jenanta. Aceasta problema poate fi un semnal de alarma care ne arata ca organismul sufera!

Are rolul de a elimina toxinele si de a regla temperatura corpului, cand este prea cald, facem sport sau suntem stresati. Este vorba despre transpiratie, care, desi e normala, atunci cand devine vizibila este o problema jenanta. Mai grav este faptul ca daca glandele sudoripare secreta prea multa transpiratie, este posibil sa suferi de o afectiune grava.

CE SPUNE ORGANISMUL CAND TRANSPIRA PREA MULT?

Atentie la dereglarile hormonale! Disfunctia glandei tiroide are printre simptome valuri de caldura si de transpiratie inexplicabile. In plus, menopauza poate duce la bufeuri, cauzate de nivelul redus de estrogen. Mai bine faci cateva analize ca sa vezi daca ai probleme hormonale.

Hipoglicemia se manifesta si prin transpiratie excesiva. Daca stii ca nu prea ai mancat in ultima perioada, poti remedia imediat problema, cu o gustare. Daca se manifesta pe termen lung, ai grija! E posibil sa ai diabet!

CITESTE SI: VIDEO: Cu ce se dă această tânără la subraț ca să scape de transpirație: Este prea ieftin!

Transpiri in exces? Poti scapa cu un truc foarte simplu si ieftin!

Daca iei un medicament, iar efectul sau secundar este transpiratia excesiva, adreseaza-te medicului care ti l-a recomandat.

E BINE SA NU TRANSPIRI DELOC?

Pentru confortul tau, este bine sa nu transpiri. Insa, desi te-ai putea crede norocos, afla ca nu este chiar asa! Lipsa completa a transpiratiei se numeste hipodrozasi iti poate pune viata in pericol. De exemplu, daca este foarte cald iar corpul nu reuseste sa se racoreasca, pot aparea simptome precum palpitatii, ameteli, stari de lesin sau chiar halucinatii!

CITESTE SI: Mergi la sauna? Iata unul dintre cele mai mari pericole la care te expui!

Aceste alimente nu te racoresc, desi au aceasta faima! Vezi despre ce este vorba!

Sursa foto: golocalpdx.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top