Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

O mama si-a SALVAT fetita pentru ca a MINTIT medicii

Instinctul matern este uneori lucru pus la indoiala. Ei bine, aceasta poveste o sa dovedeasca ce puternica e iubirea de mama! Iata, insa, ca uneori acesta intervine, iar cand o mama simte ca trebuie sa minta medicii, doar pentru a-si salva fiica, o face! Citeste povestea uimitoare a mamei care nu a fost sincera cu doctorii, dar a infaptuit o minune.

Pana la varsta de doi ani, Lil era un copil ca toti ceilalti, dar in timp ce se apropia ziua ei de nastere de 3 anisori, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Starea de sanatate a micutei a inceput sa se agraveze, iar aceasta si-a pierdut treptat mobilitatea picioarelor.

Mama ei, Amanda (40), a dus-o la 4 medici diferiti, dar niciunul nu i-a dat diagnosticul bun. Toti i-au spus sa stea fara grija, ca este ceva normal, desi micuta era imobilizata intr-un scaun cu rotile.

„Era frustrant. Lil se simtea din ce in ce mai rau. Imi spunea ca o doare capul foarte tare si plangea tot timpul”, a declarat mama fetitei pentru DailyMail.

Cand au ajuns la al cincilea doctor, Amanda s-a panicat. Nu mai avea de gand sa astepte ca doctorii sa isi dea interesul, asa ca a actionat singura si a decis sa ii minta.

„Nu imi sta in caracter sa mint, dar eram disperata. Voiam sa stiu ce este in neregula cu fiica mea, asa ca mi-am urmat instinctul si am mintit”, a povestit femeia.

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei gravide catre viitorul ei copil: „SUNTEM NOI DOI IMPOTRIVA LUMII!”

CITESTE SI: „M-a lovit in BURTA CE-I PURTA COPILUL!” – Marturisirea CUTREMURATOARE a unei femei ce a scapat de violenta sotului

Amanda le-a spus medicilor ca Lil a cazut din leagan, lovindu-se destul de tare la cap, dupa care a inceput sa vomite. Prin aceasta minciuna, mama a incercat sa obtina de la medici o tomografie craniana. Credea ca este singura metoda de a sti cu siguranta de ce sufera fetita. Si a avut dreptate!

In urma tomografiei, doctorii au descoperit o tumoare la creier de dimensiunea unei lamai.

Amanda si Lil

Amanda si Lil

„Eram atat de usurata ca in sfarsit eram luata in seama! Plangeam si le multumeam in continuu medicilor”, a povestit vizibil emotionata, Amanda.

Cancerul la creier este tipul de cancer care omoara cei mai multi copii. Asta se datoreaza faptului ca diagnosticul este pus prea tarziu. Din fericire, acest caz a avut un final fericit. Fetita a fost operata iar acum s-a recuperat.

Datorita instinctului sau, aceasta mama si-a salvat fetita de la o moarte lenta si dureroasa, iar acum se pot bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna.

Ce parere ai despre aceasta poveste? Spune-ne in comentarii.

Surse foto: Shutterstock, DailyMail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top