Connect with us

Revistateo.ro

o fotografie de zeci de mii de like-uri care este povestea din spatele ei

Stiri

O fotografie de zeci de mii de like-uri. Care este povestea din spatele ei

Un barbat a postat aceasta fotografie cu un status impresionant pe Facebook-ul lui. Imaginea a strans peste 28.000 de like-uri de la oamenii de pe internet emotionati de ceea ce i-a transmis el logodnicei lui, care sta acasa pentru a creste copilul.

Totul a inceput cand Tony a ajuns acasa convins ca logodnica lui, Charlotte, a avut o „zi linistita” acasa, insa cand i-a vazut atat pe ea, cat si pe copil dormind dusi a relizat ca, de fapt, ea s-a spetit toata ziua.

Iata ce mesaj i-a transmis el logodnicei sale, prin intermediul retelei de socializare:

„Cateodata nu ii acord credit cat merita acestei femei, cand ajung mereu acasa „obosit”, pentru ca am facut treaba la munca toata ziua, insa apoi realizez ca nu m-am gandit niciodata la cate face ea cat timp lipsesc … sigur chiar sta cu bebelusul in brate si se uita linistita la TV toata ziua? „NU” este raspunsul. Cand ma duc la serviciu ea este deja treaza de cateva ore si intra direct in actiune pentru ca o asteapta o zi plina de activitati in fata. Ia copilul in brate, care se plange ca ii este foame, desi si ei ii este foame, nu mananca, ci copilul mananca.

Citeste si: S-a rugat la Dumnezeu ca sotia sa sa nu mai fie lenesa si a primit cea mai importanta lectie!

Huff.ro: „De ce am mintit ca nu sunt casatorita”: confesiunile a 3 femei

Sta si se joaca cu el, apoi ii schimba scutecele dezgustatoare, apoi se mai joaca putin, el adorme… dar geniala mamica nu poate sa doarma, nu pentru ca trebuie sa spele, trebuie sa curete jucariile copilului, trebuie sa spele oalele in care a gatit… bebelusul se trezeste si ii este foame. Mamica flamanada nu a luat inca micul dejun, dar nu vrea sa manance, pentru ca il pune pe cel mic la pranz. Dupa pranz, el vrea atentie si joaca… amintiti-va ca mamica inca nu a mancat. Toata curatenia facuta mai devreme dispare pentru ca jucariile bebelusului sunt peste tot. Vin acasa de la munca si ma enervez ca trebuie sa aranjez prin casa si spun ca mamica nu a facut nimic, desi s-a spetit toata ziua sa fie sigura ca bebelusul e fericit si sanatos.

Si daca alti tatici ca mice simt la fel ca mine, le spun sa se gandeasca la ce au facut ei si la ce a facut mamica. Respectati-va mamele copiilor vostri. Sunt o specie aparte de oameni, pe care vi le da cineva ca sa va nasca bebelusii. Imi iubesc cu adevarat cele doua suflete care dorm si amandoi merita sa se odihneasca.”

Multi oameni au adresat comentarii la postarea lui Tony si au spus cat de greu este, intr-adevar, pentru mamele care stau acasa sa aiba grija de tot. Multi au spus ca il respecta pe Tony si ca Charlotte este o femeie norocoasa. Multi au spus ca aceasta postare i-a emotionat.

Tu ce parere ai?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top