Connect with us

Revistateo.ro

Net

O batrana de 92 de ani s-a trezit la viata la doua zile dupa ce a murit. Urmarea nu a fost deloc fericita

Caz terifiant in Germania: O batrana de 92 de ani care a fost declarata moarta de catre medici s-a trezit din somnul cel de veci la 2 zile dupa ce i s-a intocmit actul de deces!

Batrana de 92 de ani era tinuta intr-o camera frigorifica, acolo unde la 48 de ore de la declararea mortii sale a inviat. Femeia era internata intr-un azil de batrani, acolo unde a fost gasita de unul dintre angajati fara puls.

Aceasta a fost transportata de urgenta la spital iar medicii au declarat ca nu ii mai poate face nimic. Familia si apropiatii femeii se pregateau deja de inmormantare, insa dupa numai 48 de ore de la tragicul eveniment, din camera frigorifica se auzea un tipat: era vocea bunicutei.

Cazul femeii de 92 de ani din Germania a incins spiritele in dezbaterile televizate si din presa scrisa si asta deoarece, la scurt timp dupa ce batrana a fost readusa printr-o minune la viata, s-a intors inapoi in lumea celor drepti.

Problemele cardiace nu au tinut-o foarte mult resuscitata iar medicul care s-a ocupat de acest caz, Essen Birgit Juergens, in varsta de 53 de ani, este cercetat acum de procurori, intre timp primind si o amenda penala. Daca medicul ar fi avut grija de femeie cum trebuia, aceasta ar mai fi trait, sustin apropiatii acesteia pentru presa germana.

Potrivit jurnalistilor nemti, femeia a dezvoltat o boala cardiaca in cele doua zile petrecute in camera frigorifica, acolo unde a fost tinuta la temperaturi foarte joase, lucru obisnuit in orice caz in care pacientul este declarat mort, pentru descompunerea cadavrului.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Motivul pentru care aceasta femeie se infometeaza este SOCANT

Vei ramane socat cand vei afla de ce se infometeaza aceasta femeie din Statele Unite!

Lisa Brown este o femeie de 32 de ani din Wisconsin care a fost diagnosticata cu o boala extrem de rara, boala ce o obliga sa se infometeze. O parte din intestinul mic ii este prins intre doua artere, iar ca urmare niciun aliment nu poate trece prin corpul femeii.

In decurs de 5 ani ea a trecut de la 63 de kilograme la aproximativ 40, luptand in tot acest timp sa gaseasca un raspuns pentru pierderea ei brusca in greutate. In acest moment medicii cauta un tratament care sa ii permita sa primeasca nutrienti direct in intestinul subtire, prin intermediul abdomenului. Aceasta boala este extrem de rara si foarte greu de depistat, iar facturile medicale au secat-o pe Lisa de resurse financiare.

Simptomele acestei boli sunt foarte neplacute si includ greturi, varsaturi, dureri abdominale si balonare. Expertii spun ca de obicei diagnosticul este pus dupa cercetari indelungi si pot trece ani buni pana pacientul afla de boala care ii chinuie organismul. De aceea, multe persoane care sufera de simptome asemanatoare, nu sunt constiente de conditia lor.

Printre cauzele aparitiei acestei boli se numara pierderea rapida in greutate sau traumatismele in zona abdomenului. Pacientii cu scolioza sunt, de asemenea, expusi la riscuri mari. Exista doua metode de tratament, din care una presupune o interventie chirurgicala si cealalta o endoscopie, care faciliteaza trecerea unui tub prin nasul pacientului pana intr-o portiune a intestinului care are o compresie. Ambele sunt foarte riscante.

Lisa spune ca nu se teme de moarte, caci nu a luat pana acum acest lucru in considerare, insa stie ca malnutritia si toate complicatiile i-au afectat organismul pentru totdeauna.

Sursa foto: goodhousekeeping.com; womenshealthmag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top