Connect with us

Revistateo.ro

Au pus o camera de filmat in sala pacientului. In timpul noptii au vazut ceva socant

Bizar

Au pus o cameră de luat vederi în sala pacientului. În timpul nopții au văzut ceva șocant

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu o persoana in timpul mortii? Camerele de supraveghere dintr-un spital au surprins un fenomen bizar. Multi spun ca videoclipul care s-a viralizat este o facatura, insa personalul spitalului sustine ca nu a editat in niciun fel imaginile.

Nimeni nu stie ce se intampla cu exactitate dupa ce murim. Nu a avut inca nimeni posibilitatea sa se intoarca din lumea cealalta sa spuna cum e acolo cu probe palpabile, insa teoriile despre viata de dincolo sunt nenumarate.

Potrivit anumitor credinte religioase, moarte este un proces de transcendenta in care sufletul abandoneaza corpul fizic pentru a-si incepe voiajul astral, calatoria nevazuta. Credinciosii mai multor confesiuni religioase sustin ca sufletul merge in Ceruri, unde asteapta judecata lui Dumnezeu.

Imaginile de mai jos par sa confirme toate aceste teorii. Camerele de supraveghere dintr-un spital din China au surprins cum sufletul unei femei moarte se ridica efectiv din corpul ei si dispare brusc.

Femeia a fost tinuta intr-un salon special dupa care a fost transportata la morga. Multi dintre internautii care au vazut videoclipul nu credeau in astfel de fenomene paranormale pana la acest clip. „Sunt inmarmurit”, scrie unul din utilizatorii retelei Youtube.

„Ce ai spune daca ti-as marturisi ca sunt ateu, insa dupa ce am vazut clipul mi-am dat seama ca fiecare om are un suflet?

Acum, eu nu sunt ateu, insa nu cred neaparat in Dumnezeu, insa simt ca mintea noastra este nemuritoare, la fel si sufletul. Cred ca sufletul se intoarce la sursa primordiala a energiei universale, ceea ce nu este hazardat”, mai scrie un alt internaut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top