Connect with us

Revistateo.ro

Concluzia medicilor legiști! A doua autopsie a dat răspunsul decisiv. Avem și ultima fotografie

Stiri

Concluzia medicilor legiști! A doua autopsie a dat răspunsul decisiv. Avem și ultima fotografie

Celebrul DJ Avicii a decedat vineri, în Oman, la doar 28 de ani. Chiar în acea zi i s-a făcut autopsia, pentru ca sâmbătă să i se mai facă una. Anchetatorii au stabilit, astfel, că nu poate fi vorba de o mână criminală.

„Noi confirmăm că nu există nici o pistă criminală reţinută pentru decesul” starului mondial al muzicii electro, a spus o sursă a poliției din Oman.

Poliţia din această ţară din Golf are ”toate informaţiile privind moartea” DJ-ului de 28 de ani, dar „refuză să le facă publice din motive de confidenţialitate” la cererea familiei, a spus sursa.

Citește continuarea AICI.

Avicii a fost fotografia cu o zi îniante de a muri. DJ-ul era împreună cu mai mulți prieteni pe un iaht și, din imaginile publicate de TMZ, părea vesel și sănătos.

Publicația americană susține că fotografiile au fost realizate cu doar o zi înainte ca Avicii, pe numele său real Tim Bergling, să fie găsit fără suflare în camera sa de hotel din Oman.

Potrivit site-ului TMZ, Avicii părea “fericit şi sănătos” în compania prietenilor cu care se afla în vacanţă de câteva zile în Muscat. În fotografia publicată acesta este alături de doi prieteni și arată semnul păcii spre camera de fotografiat, scrie Libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top