Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Svarlefus: Mercur retrograd in Taur

Stiri

Nicoleta Svarlefus: Mercur retrograd in Taur

Incepand de joi, 28 aprilie 2016, Mercur va fi retrograd in Taur pana pe 22 mai. Este a doua retrogradare din acest an si pare sa fie ceva mai blanda decat celelalte.
Stiu ca Mercur retrograd nu se bucura de cine stie ce simpatie in randul mai putin cunoscatorilor, de aceea o sa va dau cateva motive pentru care ati putea sa invatati sa-l iubiti:

1. Mercur retrograd aduce cele mai profunde si uimitoare constientientizari/revelatii. Solutii la care nici nu speram, detalii pe care le-am scapat din vedere, usi deschise pe langa care am trecut… toate acestea devin observabile, ne sunt acum mult mai usor accesibile.

2. Mercur retrograd e „spatiul obiectelor pierdute”. Acum e vremea sa gasim ceva ce am pierdut, ratacit, cautat fara succes.

CITESTE AICI: Horoscop 29 aprilie 2016

3. Mercur retrograd e adeptul intoarcerii inapoi, verificarii atente; repara si ajusteaza acolo unde gaseste nereguli sau insuficiente. Asa se face ca multe proiecte devin mai bune, mai profitabile, dupa ce au trecut printr-o retrogradare a lui Mercur, tocmai pentru ca au fost evidentiate erorile, scaparile, neajunsurile… deci ni s-a dat ocazia sa reparam si sa imbunatatim ce a fost nevoie.

4. Mercur retrograd face cuvintele mai intelepte… astfel ca poate apropia oamenii care s-au indepartat, poate rezolva si aplana conflicte, lamureste lucrurile, clarifica, aduce pacea acolo unde a lipsit. Se pot repara relatii sau pur si simplu se completeaza lucruri din relatii vechi, se scot de sub pres emotii si resentimente pentru a fi vindecate, eliberate, transate.

CITESTE AICI: Top 4 zodii care gasesc fericirea in 2016

5. Idei vechi prind aripi. Mercur retrograd deschide sertarul cu idei. Ei bine, acele idei pentru care mereu am spus ca nu avem timp… acum pot fi scoase la lumina si insufletite.

6. Mercur retrograd conduce la maiestrie… Ne da ragazul de a aprofunda anumite cunostinte si studii, de a ne perfectiona, a relua cercetarea si documentarea, a invata ceva bine.

7. Mercur retrograd ne ajuta sa ne aliniem cu inima noastra. Pare ca afecteaza logica si ratiunea, pentru a lasa loc inimii sa se manifeste, pentru a sti si a recunoaste ce vrem, de fapt.

De data aceasta Mercur retrogradeaza in Taur, un semn fix, de pamant, guvernat de Venus, despre care stim ca e in afinitate cu placerile, luxul, siguranta materiala, confortul, talentele, banii, iubirea romantica. Asadar, toate acestea vor fi revizuite acum si probabil incetinite pentru a putea fi analizate pe indelete. E ca si cum viata se va derula cu incetinitorul, asa ca, in primul rand iti recomand sa iei totul mai incet si cu mai multa relaxare decat pana acum.

Sunt revizuite si clarificate relatii, se reiau anumite discutii, proiecte. Se pun la punct de detalii, cu scopul de a deveni mai eficienti in munca noastra si, de ce nu, mai prosperi.

De pe 28 aprilie si pana pe 9 mai, cand Jupiter isi va relua mersul direct, vor fi pe cer nu mai putin de 5 planete retrograde, fenomen destul de rar care se intampla in 4% din timp.
Cele 5 planete retrograde sunt: Mercur, Marte, Jupiter, Saturn, Pluto.

 

Citeste mai mult despre Mercur retrograd si despre zodiile care vor fi afectate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top