Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Nicoleta Svârlefus: Efectele lui Uranus în Taur pentru 7 ani, zodie cu zodie

Evenimentul astrologic marcant în acest an este intrarea lui Uranus în Taur, zodie în care va sta în următorii 7 ani.

„Berbecul are parte de schimbări la nivel partenerial până în luna martie. Din martie, se instalează Uranus în Taur pentru 7 ani.

Pentru ei începe o etapă de 7 ani de schimbări, surprize, instabilitate din punct de vedere financiar.

Pentru Tauri, nimic nu o să fie cum a fost. Uranus în semnul lor schimbă tot. Din martie, nu vom mai recunoaște Taurii.

De data asta își vor dori mai multă libertate, se descătușează la ei un potențial creator inimaginabil, mai ales Taurii născuți în aprilie.

Gemenii care au credite, care vor să facă investiții pot face asta, pot lua astfel de decizii. Le vor schimba traseul financiar și profitul și asta pe termen lung. E posibilă o asociere sau ruperea unei asocieri. Trebuie să fie cumpătați.

Trebuie să fie atenți la sănătate, mai ales din martie când Uranus se instalează în Taur. E posibil care Gemenii care s-au neglijat în ultimii ani acum să aibă simptome ciudate.

Uranus părăsește casa carierei Racilor din martie și le va fi mai ușor din punct de vedere profesional.

Pentru Lei va fi un an mai bun. Sunt mai încrezători, mai optimiști, Uranus le aduce lucruri bune.

Pentru Fecioare totul e amestecat. Jupiter le aduce șanse de expansiune. E posibil să își cumpere un teren, o casă… au nevoia asta.

Din punct de vedere sentimental, vor avea ceva de tras. Au de schimbat niște lucruri. Trebuie să își asume niște lucruri, să fie mai implicate în general cu tot ce iubesc.

Balanțele încă vor avea parte de surprize. Situațiile instabile nu dispar, dar din martie Uranus le lasă în pace și se mută în zona banilor. Începe o etapă în care vor avea parte de surprize din punct de vedere financiar.

Scorpionii au parte și ei de un an de care trebuie să profite, lucru valabil și pentru Săgetători.

Uranus le aduce noi culoare de evoluție și de relaționare.

Capricornii au de luat decizii majore. Vor începe noi etape, noi profesii, noi colaborări, noi relații. Vor lua decizii majore. Uranus în Taur le aduce 7 ani de instabilitate afectivă.

Vărsătorii trebuie să fie atenți la sănătate. Să fie atenți la cum muncesc, la cum se relaxează, să se extindă mai mult și să înțeleagă ce se află dincolo de aparențe.

Peștii au mai multă stabilitate cu banii în următorii 7 ani. Să se deschidă și să afle lucruri interesante de la ceilalți. Să fie dispuși să afle lucruri noi”, a declarat Nicoleta Svârlefus la PRO TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top