Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Cum se va încheia anul 2018 pentru fiecare zodie, by Nicoleta Svârlefus

Nicoleta Svârlefus a oferit câteva informații-cheie pentru fiecare zodie în horoscopul ei anual, iar multe dintre predicțiile astrologului s-ar putea îndeplini în ultimele două luni ale acestui an.

BERBEC: Pentru Berbeci, anul continuă să fie unul important din punct de vedere profesional. Banii sunt un subiect fierbinte. În zona finanțelor va fi multă instabilitate pentru mulți ani de acum încolo.

TAUR: În relația de cuplu apare bunăstarea. 2018 continuă să fie un an revoluționar. Reușesc să se desprindă de niște constrângeri, de niște frustrări constante.

GEMENI: Pentru aceștia continuă seria aventurilor. Vor avea tot felul de alegeri inspirate. Anul continuă să fie unul foarte bun. Cu toate astea, anii următori, din cauza planetei Uranus, nu vor fi tocmai ușori.

RAC: Racii au fost foarte încercați în ultimii ani, dar 2018 le aduce bucurie. De altfel finalul anului va fi ceva mai liniștit alături de persoana iubită, dacă sunt deja într-un cuplu.

LEU: Pentru Lei e multă energie de pământ și de apă și de asta tot anul, până în ultima zi, sunt mai serioși, mai ficși, mai pregătiți. Pe final de an trebuie să își dozeze mai bine energia pentru a fi echilibrați din punct de vedere emoțional și energetic.

FECIOARĂ: Fecioarele construiesc. Anul de construcție continuă. Vor fi ani de zile extrem de buni pentru ele de acum încolo. Se pare că Fecioarele revoluționează sistemul de credință și de convingeri.

Vor învăța în continuare lucruri noi, vor avea experiențe inedite, noi. Își vor schimba modul de a gândi și își vor expansiona conștiința.

BALANȚĂ: Balanțele vor avea câteva oportunități financiare, însă din noiembrie vor avea ceva probleme. URMĂREȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top