Connect with us

Revistateo.ro

Uranus în Taur până în 2026. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Uranus în Taur până în 2026. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Uranus a intrat în zodia Taur pe 15 mai 2018 și va sta acolo până în luna aprilie 2026, adică 8 ani de zile. Ce schimbări ne aduce acest eveniment astrologic?

Uranus în Taur și cum ne afectează această planetă

Planeta Uranus este recunoscută drept planeta marilor schimbări. Această planetă ne pune în situații în care nu am mai fost niciodată și ne aduce astfel o serie de lecții de viață.

Berbecii vor fi dinamizați din punct de vedere financiar. Vor avea 8 ani de prosperitate, așa cum merită de altfel.

Taurii vor avea o perioadă strălucitoare. Vor fi 8 ani de noroc, 8 ani de surprize plăcute, 8 ani în care se vor regăsi.

Gemenii vor lucra foarte mult cu subconștientul în următorii ani. Vor primi niște lovituri grele de la viață, dar vor avea numai de învățat.

Racii își vor face prieteni noi, se vor despărți de anumite persoane toxice. Scurt pe doi: urmează o curățenie generală în viața lor.

Leii vor fi tentați să își schimbe locul de muncă și chiar vor fi încurajați să facă asta. Vor avea parte de mult succes.

Fecioarele își deschid orizonturile. Vor călători mult și chiar se vor stabili într-o altă țară, unde le va fi mai bine din toate punctele de vedere.

Balanțele vor avea parte și ele de schimbări substanțiale mai ales din punct de vedere financiar.

CITESTE SI: Horoscop vară 2018, zodie cu zodie. Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni

Zodiile care vor suferi foarte mult în luna iunie

Scorpionii vor fi tentați să facă tot felul de greșeli, să aleagă calea scurtă. Trebuie să știe că așa nu vor clădi nimic.

Săgetătorii vor avea niște probleme de comunicare cu familia până în anul 2020. Vor fi extrem de pregătiți pentru discuții serioase.

Capricornii își schimbă statutul social. E posibil să se căsătorească chiar anul acesta. Oricum vor fi 8 ani cu noroc în dragoste.

Vărsătorii sunt încurajați să schimbe locul, să schimbe domiciliul și, de ce nu, locul de muncă.

Peștii trebuie să facă față unor situații dificile din punct de vedere profesional. Totodată, în următorii 8 ani vor fi nevoiți să își schimbe complet optica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top