Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Taur

Dacă ai rezerve legate de o idee, mentalitatea ta ar putea fi cea care te reține. S-ar putea să îți sabotezi singur eforturile așa cum faci aproape de fiecare dată când nu vrei să accepți ceva.

Înțelegerea motivelor pentru care reacționezi așa te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită și, probabil, să îți dea curajul să mergi mai departe. Venus este într-un pătrat tot mai strâns cu Neptun, ceea ce sugerează că s-ar putea să te îndoiești de un prieten.

Ia în considerare acest lucru ca să nu te surprindă că te îndoiești. Ar putea fi vorba despre o greșeală nevinovată. Marți, 22 mai ai putea primi o invitație la un eveniment special, pe care îl puteți anticipa sau primiți o veste bună pe care o așteptați de ceva timp. 25 și 26 mai te-ar putea prinde revoltat împotriva rutinei.

Cu Uranus intrat deja în semnul tău ai putea să te decizi să lași serviciul și să faci ceva pe cont propriu. Cu toate acestea, odată ce Mercur va intra în semnul tău aș spune că te poți liniști și te poți bucura de tine.

Fiind blocat între două opțiuni atractive poți fi confuz, dar acest lucru nu trebuie să fie neapărat ceva rău. Te-ai gândit că ai putea merge pe ambele variante? Nu există o regulă care să spună că nu poți avea tortul, dar poți să te înfrupți din el! Calendarul social este plin la sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă întâlniri planificate foarte atent. Nu ai prea mult timp la dispoziție, așa că încearcă să fii cât mai punctual posibil, mai ales dacă apreciezi acest lucru la ceilalți.

Profesional, mai mult decât majoritatea celorlalți, simți că poate avea loc o schimbare. Multe idei bune și potențiale locuri de muncă sunt pe cale să te facă să alegi ceea ce ți se potrivește, mai ales că lucrurile încep să curgă într-o direcție constructivă. Este un timp propice pentru conferințe, formare și călătorii pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de angajare și interesele pe termen lung legate de carieră. Dacă nu te descurci, cere sfatul unui consilier. Situațiile complicate necesită o atenție deosebită. Fii deschis dacă vrei să corectezi ceva.

Te concentrezi pe carieră și pe cum să îți atingi obiectivele. Îți dorești mai multă siguranță în acest moment și implicit, un salariu din care să poți trăi confortabil. Deși acest lucru ar putea să te oblige să îți asumi mai multă responsabilitate sau să lucrezi mai mult timp, ești pe cale să îți atingi obiectivele. Astrele îți dau imboldul și energia să îți asumi cariera.

Este greu de crezut, dar aspectele puternice sugerează că este posibil să somatizezi inconștient situațiile dificile care se regăsesc în afecțiunile. Este un mecanism psihologic mai răspândit decât realizează oamenii. Bineînțeles, ar fi mai util dacă ai putea face față problemei și ai putea să o și rezolvi. Fă ce e mai bine pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top