Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Uranus în Taur pentru aproape 8 ani: Ce se va schimba în viețile noastre

Planeta Uranus iese din Berbec peste două luni, unde se află în fază retrogradă, iar până în anul 2026 această planetă se va afla în Taur.

Uranus este una dintre puținele planete, dacă nu singura, pe care nici astrologii nu reușesc să o înțeleagă pe deplin.

Ce se știe este că Uranus este rebel, imprevizibil, aduce schimbări bruște și scutură comoditatea anumitor zodii. Uranus umblă la nivelul conștiinței și poate aduce momente dificile pentru nativi, remușcări și acțiuni disperate cu efecte negative.

Efectele ultimelor două luni ale lui Uranus în Berbec și ce înseamnă Uranus în Taur:

ZODIILE DE FOC

Berbecii, Săgetătorii și Leii au parte de două luni pline de acțiune. Vor fi ceva mai energici acești nativi și pregătiți pentru a face schimbări pe ultima sută de metri.

Săgetătorii continuă să păstreze o relație rece cu familia și se vor concentra strict pe carieră.

ZODIILE DE APĂ

Racii, Peștii și Scorpionii au parcursuri destul de diferite, spre deosebire de nativii de foc despre care putem spune că nu au traiectorii opuse.

Racii se reîntâlnesc cu trecutul și au parte de momente destul de complicate emoțional. Pe de altă parte, Scorpionii sunt în al nouălea cer, dar trebuie să fie atenți cum gestionează succesul. Li se poate urca la cap și pot distruge tot ce au construit.

Peștii au niște probleme de sănătate, dar nu sunt grave. În schimb, aceștia se preocupă excesiv pentru stările celorlalți și asta îi poate îmbolnăvi. Prea mult stres.

ZODIILE DE AER

Gemenii, Vărsătorii și Balanțele au o perioadă destul de benefică. Cu excepția Gemenilor, care primesc tot felul de reproșuri, ceilalți doi nativi au șanse unice de schimbare în bine.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii, care îl vor avea pe Uranus în harta lor, vor sparge toate barierele și vor ieși în evidență într-un mare fel.

Fecioarele și Capricornii au parte de asemenea de momente culminante din punct de vedere profesional, însă Capricornii primesc un avertisment: să nu aibă încredere în toți acei binevoitori din jur.

1 Comment

1 Comment

  1. eu

    2019-01-10T12:58:55+02:00 at 2019-01-10T12:58:55+02:00

    Unde scrie ce inseamna Uranus in Taur?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top