Connect with us

Revistateo.ro

Nevoile zodiilor in viata

Stiri

Nevoile zodiilor in viata

Nevoile zodiilor in viata sunt puternic influentate atat de planetele care le guverneaza cat si de ascendent. Afla care sunt diferentele intre ceea ce vor zodiile zi care sunt lucrurile de care depind cu adevarat.

Fiecare zodie este puternic influentata de planeta guvernatoare si de ascendentul pe care il are. O zodie poate avea ascendentul in propriul semn astral sau in alte semne. Zodiile de aer (Balanta, Gemeni, Varsator) se remarca atat prin nevoile spirituale cat si prin cele materiale, in timp ce semnele de foc (Leu, Berbec, Sagetator) vor mai degraba apreciere si afectiune decat bani.

Zodiile de pamant (Fecioara, Taur, Capricorn) sunt cele mai complexe deoarece au nevoi diferite de la un moment la altul, insa toate se invart in jurul nevoii de a simti dragostea adevarata. Cat despre semnele de apa (Scorpion, Rac, Pesti) acestea sunt ceva mai previzibile. Prefera stabilitatea si linistea interioara.

Berbecul cu ascendent in Berbec sau oricare alt semn de foc isi doreste sa fie apreciat. Are nevoie de siguranta zilei de maine si de apreciere mai mult din partea prietenilor si familiei decat din partea sefilor. Berbecul cu ascendent intr-un semn de apa trebuie sa invete sa piarda.

Nevoia este acuta deoarece acest nativ este unul dintre cei mai incapatanati din horoscop. Daca are ascendentul intr-un semn de aer, are nevoie de multa libertate, mai ales in cuplu. Daca ascendentul sau este intr-un semn de pamant, primeaza nevoile materiale in fata celor spirituale.

Horoscop Mariana Cojocaru. Evolutia personala, in functie de zodie

TEST ONLINE. Ce zodie te poate manipula?

Nevoile zodiilor in viata: Geamanul este extrem de capricios

Taurul are nevoie de cele mai multe ori de o oaza de liniste sau de un loc unde sa-si strige disperarea. Nu isi exteriorizeaza sentimentele usor. Doar Taurul cu ascendent intr-un semn de foc simte nevoia sa spuna prietenilor ce il doare.

Cat despre Taurul cu ascendent intr-un semn de pamant, inclusiv in propriul semn, vrea sinceritate. Nevoia de a nu fi mintit este cea mai mare dintre toate. Taurul cu ascendent intr-un semn de aer vrea sa isi imbogateasca sufletul prin calatorii si experiente spirituale unice, iar cel cu ascendent intr-o zodie de apa doreste sa ii fie recunoscute abilitatile.

Geamanul este ceva mai complicat. Capricios din fire, azi vrea totul, maine nu mai vrea nimic din ce a vrut ieri. Geamanul cu ascendent in Gemeni sau oricare alta zodie de aer isi cauta sufletul pereche toata viata si il gaseste foarte tarziu, in general.

Cel cu ascendent in foc isi doreste sa fie inteles nu doar de dragul complezentei. Geamanul care are ascendentul intr-un semn de apa vrea sa fie faimos. Stima de sine primeaza. Satisfactia cea mai mare a unui Geaman cu ascendentul intr-un semn de pamant este recunoasterea calitatilor si a realizarilor sale.

Racul este ceva mai previzibil. Daca are ascendentul intr-un semn de apa sau de foc, cea mai mare nevoie a acestuia este sa se aseze la casa lui, sa aiba o familie frumoasa si numeroasa. Racul isi doreste o casa la tara, cat mai aproape de natura.

Este un familist convins si destul de traditionalist de fel. Daca are ascendentul intr-un semn de foc, vrea sa se afirme cu orice pret. Este extrem de orgolios. Daca ascendentul sau cade intr-un semn de pamant, isi doreste cel mai mult sa invete cum sa isi controleze emotiile.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top