Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Fecioară

Dacă visezi să faci o nouă călătorie și să te bucuri de noi aventuri, săptămâna aceasta poate fi începutul unei faze interesante. Marți, 22 mai, poate acționa ca o poartă pentru energiile pline de viață ale lui Uranus, deoarece este de săptămâna trecută în Casa a 8-a a investițiilor pe termen lung.

El oferă o oportunitate pentru a scutura convingerile limitative și pentru a le îmbrățișa pe acelea care sunt mai puternice și care îți permit să îți pui în valoare întregul potențial. Tot acum, Marte se mută în Vărsător și în sectorul sănătății, încurajându-te să fii activ în ceea ce privește munca și problemele de sănătate.

Mișcarea lui Venus prin Casa a 11-a, în Rac, ar putea fi perfectă pentru reaprinderea iubirii și să te bucuri de niște seri speciale cu cei dragi. În cele din urmă, mișcarea Soarelui în zona carierei poate fi o ocazie perfectă de a scoate la lumină mai multe talente neașteptate.

Care este persoana potrivită pentru tine? Verifică compatibilitatea pentru a vedea dacă interesul tău prezent pentru iubire are și potențialul de a fi un partener pe termen lung. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să-ți pierzi timpul cu cineva care nu are șansa să fie celălalt. Poți fi blocat în diverse grupuri la școală, la muncă, în familie până târziu în această săptămână, dar îți place să petreci timpul așa. Culcă-te mai devreme dacă este posibil ca să-ți recuperezi energia.

Profesional s-ar putea să ai toane mai ales acum. Fă ce poți să scapi de asta. Este posibil să te intereseze cariera, dar să te și distrezi în același timp! Va fi o perioadă destul de energică. În parteneriate și responsabilitățile de la locul de muncă ar putea interveni unele schimbări neașteptate. Orice pierzi acum va fi pentru binele de mai târziu. Stai cu familia. Deși nu te dau argumentele afară din casă, sunt posibile conflictele cu cineva pe care îl vezi în fiecare zi.

Atât de multe se întâmplă în viața ta săptămâna aceasta încât este posibil să fii nevoit să începi să cedezi nervos sau să te copleșească responsabilitățile. Există oportunități însă pentru a-ți construi un mic imperiu. Influența ta se extinde asupra grupurilor, fie că sunt colegi, că sunt pieteni, deci asigură-te că mesajul tău este foarte bine înțeles. Banii vin atunci când ești cu adevărat cine ești și spui ce vrei să spui.

O mulțime de resentimente pot ieși acum la suprafață, mai ales emoțiile pe care ai tot încercat să le ignori. Pentru a le rezolva, este mai bine să te confrunți cu ceea ce te deranjează. Este mai bine pentru sănătatea ta. Nu îți asuma riscuri inutile, mai ales atunci când faci sală, pentru că ai putea avea parte de o ruptură musculară, de o ruptură de tendon sau mai rău. Mergi într-un ritm confortabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top