Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Vărsător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Vărsător

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Vărsător.Vei primi bonusuri speciale de la stăpânii tăi tradiționali Saturn si Neptun. Primul îți va oferi o încărcătură puternică de înțelepciune, iar cel de al doilea te va încuraja să visezi. Drept urmare, iunie va fi foarte luminoasă și promițătoare. Este importantă alegerea pe care o faci acum; lucrurile vor depinde de această alegere pentru mulți ani de acum înainte.

Este puțin probabil ca luna iulie să fie o lună definită de destin, deci este mai bine să o numim semnificativă. Multe lucruri vor depinde nu numai de tine, ci și de cei care te înconjoară. Astfel, cei cu abilități superioare de comunicare vor străluci și mulți prieteni vor beneficia cu siguranță de sfaturile tale. În plus, este logic să ții cont de faptul că este un moment foarte bun pentru a începe ceva nou.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Vărsător

Este recomandat să închei toate proiectele vechi și să îți întoarci ochii spre altele noi. Nu fi orgoios și recunoaște eșecul în cazul în care nu mai poți controla situația. Acest lucru este puțin probabil, dar dacă se întâmplă așa ceva, este mai bine să acționezi imediat, astfel încât să poți neutraliza instantaneu orice urmare negativă. În general, este o perioadă activă, pozitivă și impresionantă care te va ajuta să te testezi într-o multitudine de situații. Și dacă principiile morale sunt inadecvate, atunci această perioadă se poate transforma într-o serie de încercări care au efectul comun de a vă face o persoană mai bună.

În ceea ce privește sfera financiară, iulie va aduce multe oportunități și ar trebui să le poți transforma pe majoritatea în favoarea ta. Dacă nu faci acum o mișcare, atunci o astfel de șansă poate să nu mai apară vreodată. De aceea, Vărsătorul este sfătuit să nu iși ia vacanță în această lună.

Dacă ai propria afacere, poți delega responsabilitățile tale unei alte persoane, dar există riscul să pierzi o serie de oportunități din cauza persoanei respective. Cel mai bine este să faci totul singur. Timpul lucrează pentru tine, dar trebuie să te asiguri că nu faci pauze prea mari. Dacă există posibilitatea să închei un nou contract, fă-o fără nicio ezitare. Dacă nu ai îndoieli, de ce să pierzi timpul așteptând un altul?

Și pentru Vărsătorii care sunt angajați vor fi multe lucruri interesante. Ești norocos să te aflați într-o situație atât de bună încât probabil ți se va fi oferi o nouă poziție. Principalul lucru este să nu pierzi momentul, pentru că, în realitate, multe șanse se dezvoltă de la lucruri mici, fapt pe care majoritatea oamenilor îl ignoră. Nu repeta această greșeală. Cu toate acestea, în iulie nu trebuie să te întoarci la obiceiurile tale. Lucrul cel mai important este să faci totul la timp și să alegi să urmărești acele lucruri de care te bucuri cu adevărat.

Acest lucru se datorează faptului că, și dacă te descurci bine, dacă urăști ceee ce faci, te va ucide mai degrabă decât să te ajute să te dezvolți.

Sentimental, poți fi unul dintre puținele semne care are undă verde la dragoste pentru că iubirea poate veni pe cele mai nebănuite căi. Da, acest lucru este valabil și pentru Vărsătorii cu familii care se vor confrunta cu o alegere. Gândește-te, cu atenție, ce vrei să faci, pentru că în această etapă una dintre consecințele serioase care te așteaptă este disconfortul cauzat de propria-ți conștiință.

În același timp, acum este mai mult decât posibil să rezolvi conflictele de lungă durată din interiorul familiei. Nu te teme de conversațiile importante. De fapt, inițiază-le tu însuți dacă simți că a sosit timpul. Din cauza dinamicii crescute a lui Saturn, perioada poate fi decisivă pentru tine și toate experiențele din trecut îți vor oferi soluțiile de care ai nevoie.

Iulie va fi, de asemenea, un moment foarte vesel și original pentru Vărsătorii singuri. Practic toți acești nativi vor avea ocazia și nu doar una, să-și repare greșelile, indiferent dacă ai nevoie de asta sau nu. Sigur, ai nevoie de ea – nu există nici o îndoială. Pot apărea îndoieli cu privire la modul în care a debutat situația în sine.

De aceea, câteva momente din iulie ar putea să te scoată din tipic, dar luna în ansamblu va fi pozitivă și ușoară, atât în ​​ceea ce privește percepția, cât și în ceea ce privește abordarea problemelor presante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top