Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Soarele intră în zodia Fecioară pe 23 august – Previziuni generale pentru zodii

Soarele intră în zodia Fecioară pe 23 august 2018, prima zi din perioada acestei zodii. O să vă prezentăm câteva aspecte generale despre acest eveniment astrologic.

Soarele în Fecioară – previziuni generale

Indiferent de zodia în care ești născut, există câteva lucruri de care e bine să ții cont odată cu intrarea Soarelui în acest semn zodiacal.

Dacă urmezi niște cursuri de perfecționare în domeniul în care activezi, este bine să te pregătești mai temeinic în această perioadă. Zodiile cele mai avantajate să ia examenele ușor, să treacă niște trepte importante sunt Taurul, Capricornul, Săgetătorul, Leul și Fecioara.

Odată cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară suntem nevoiți să ne ajustăm timpul sau să îi facem loc acolo unde l-am neglijat și am lenevit. Trebuie să fim puțin mai rigizi și mai serioși atunci când ne punem pe treabă și vrem rezultate de durată.

Zodiile care trebuie să se organizeze mai bine și sunt ajutate de fenomenul astrologic din 23 august sunt Gemenii, Vărsătorii, Berbecii, Scorpionii și Peștii.

Fecioara știe să îmbine utilul cu plăcutul, vechiul cu noul, să facă o punte între trecut și prezent și între prevăzut și neprevăzut. Zodiile care trebuie să găsească acest echilibru din 23 august mai mult ca oricând sunt Balanțele, Racii, Capricornii și Peștii.

Este o perioadă excelentă și pentru renunțarea la vicii, în special la alcool și tutun, dar și la excesul de zahăr sau grăsimi. Zodiile care vor să își schimbe stilul de viață o pot face o dată cu acest eveniment astrologic important de la final de august.

Nativii care au toate șansele să își schimbe viața în bine sunt Racii, Scorpionii, Vărsătorii, Leii, Fecioarele și Taurii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top