Connect with us

Revistateo.ro

Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Fecioară

Fecioară

Iau startul foarte bine în această săptămână! Un trigon între Uranus și Saturn și sextilul dintre Pluto tranzit și Jupiter, le dau acestor nativi nu doar energie, ci și un instrument de a-și atinge scopurile pe care și le propun. Este un aspect de influxurile căruia se vor bucura toată săptămâna. Sunt vizate aspecte care țin de credință, de studii, de creativitate, de nevoia de exprimare, Mercur, stăpânul comunicării este conjunct cu Venus și se vor afla în Berbec, unde se simt foarte bine, Mercur cel puțin, și vor da totul, de la ideea sclipitoare, la ideea genială, și nu știu de ce am senzația că aceste noi realități se vor reflecta mai ales în medicină, în domeniul High Tech-ului, dar și al arhitecturii imobiliare.
Afectiv, trigonul în semne de foc din 6 – 7 februarie poate crea probeleme de neconcordanță, nu se pot plia pe cerințele partenerului nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că nu au răbdare, iar energia lor îi destabilizează și pe cei din jur. Sunt tentați, de exemplu, să investească bani în renovări, schimbarea unor electrocasnice mari pe care doar ce le-au schimbat în toamnă, în refacerea instalației de încălzire sau schimbarea centralei termice. Dacă la început își năucesc familia, în perioada următoare, mai ales 8,9 și 10 martie, va urma reacția de împotrivire a acesteia, lucrurile nu se vor limpezi decât undeva spre sfârșitul săptămânii viitoare. Acolo unde o Fecioară căsătorită face un joc dublu, va fi demascată în a doua parte a săptămâni, mai precis pe 8 martie și nu cred că îi va fi prea moale. Fecioarelor care nu sunt căsătorite, perioada 5– 8 martie le poate aduce un partener, iar celor tineri astrele le sugerează să fie atenți la fetele din jurul lor.
Profesional, zilele de 5 – 7 martie poate aduce o promovare neașteptaă care implică nu doar răspundere, dar și un anumit grad de conceptualitate, de spirit creativ care va fi sprijinit de intrarea lui Mercur pe 6 martie în Berbec. Comunicarea cu oamenii din subordine va fi esențială, dar și cu cu virtualii partneri pentru că această promovare ține și de modul în care nativii Fecioară știu să atragă și să discute contracte. Foarte avantajați sunt economiștii din bănci și din instituțiile de profil. Cei care nu au un loc de muncă, au ideea reorientării profesionale și cu bruma de bani pe care o au încearcă o reformulare în agricultură – albinărit, cultivatori, mici ferme. Deși pentru mulți noua direcție va fi o surpriză, Fecioarele vor dovedi că se poate trăi bine și din munca mâinilor lor. Cei care doresc altceva, vor avea ocazia să găsească, nu neapărat un loc de muncă cum visează, ci un loc de muncă la care dacă dovedesc că sunt eficienți, vor avea beneficii la care nici nu se gândesc și aici mă refer la cei tineri, că ei sunt cu probleme. O perioadă excelentă în acest sens este 7 – 9 martie.
Zilele de de sfârșit de săptămână, 8 și 9 martie, sunt zile de contracte – se discută, se analizează și se semnează contracte cu profit pe termen lung. De asemenea, investițiile pe termen lung, colaborarea cu companiile străine, sunt susținute de trigonul dintre Saturn – Uranus. Jocul financiar este determinat și circumscrie unor insatisfacții interioare care își au rădăcinile într-o copilărie și adolescență plină de lipsuri, atenția pe care o dau banilor și acumulării în sine, nu ar trebui să devină o obsesie.
Atenția pe care o dau sănătății face să dea rateuri exact acolo unde cred că pot controla, axa hepato-pancreatică. De asemenea, putem vorbi de o circulație periferică problematică cu o mobilitate greoaie a membrelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top