Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Fecioară. Începutul săptămânii ar putea fi foarte plăcut, oferindu-ți șansa de a relaționa cu cineva care este o companie excelentă. Acest start optimist până pe la mijlocul săptămânii poate stimula spiritele și te va lăsa cu un plus de energie.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Fecioară

Cu prezența prudentului Saturn, cât și a puternicului Pluto retrograd în Casa iubirii și a creativității, ai putea să te concentrezi asupra dezvoltării unei relații sau a unui proiect artistic. Cu toate acestea, poți deveni și un pic obsedat, ceea ce cu siguranță nu te va ajuta.

Fă-ți timp să stai în espectativă și să te implici și în alte lucruri. Rezultatul va fi unul mult mai bun dacă poți face acest lucru. Pe la mijlocul săptămânii, ai putea avea o surpriza unui cadou neașteptat, așa că vezi ce faci. Joi, mișcarea soarelui în Taur poate fi o invitație de a explora un nou teritoriu sau de a lua o scurtă pauză, ceea ce ar trebui să te ajute să te relaxați la toate nivelurile.

Îți amintești o veche amintire? Este sigur că cedezi amintirii unei vechi iubiri atunci când viitorul este nesigur, dar folosirea acesteia nu va vindeca ceea ce este rupt. Renunțarea la un fost sau fostă este imperativ/ă dacă vrei să ai o relație cu cineva nou în viitor.

Dacă dorești să găsești persoana care este cea mai compatibilă cu tine în timpul weekend-ului, nu trebuie să cauți prea departe, poate fi vorba despre un/o prieten/ă apropiată sau ai vreun motiv pentru care nu ai lăsat lucrurile să treacă dincolo de nivelul platonic?

Profesional nu trebuie decât să profiți de șansa ta pentru a merge mai departe. Este posibil să ți se ofere un nou contract, o provocare interesantă sau condiții de muncă mai bune. Orice ar fi, îți va face viața mai ușoară și mai plăcută. Aspectele pot coincide cu simptomele de angoasă care apar doar atunci când trebuie să participi la întâlniri importante sau ai un termen major pentru o lucrare.

Dacă te simți stresat, alocă timp pentru pauzele lucrative și ușurează-ți programul. Asigură-te că păstrezi un echilibru sănătos între lucru și odihnă.

Până și din punct de vedere financiar ești în fața unui moment de transformare. Atât de multe mutații se produc acum în casa carierei și autorității, încât este posibil să nu ai prea mult timp pentru tine. Asigură-ți nevoile stringente prin negocieri salariale, precum și prin programul de lucru. Acum urci ierarhic și poți simți povara suplimentară a noilor responsabilități, dar te descurci bine.

Plecarea într-o scurtă vacanță poate fi șansa ta de a veni în contact cu corpul tău. Dacă ești stresat și suprasolicitat, ai șansa să te îngrijești, să te odihnești și să te relaxezi. Plimbarea, înotul, dansul și, în general, viața în aer liber te va concentra în tine și te va ajuta să te simți bine din nou. Menține obiceiurile sănătoase dobândite și atunci când ajungi acasă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top