Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

Super seria astrologică: De ce iubim Balanțele

Cea de-a 7-a zodie din super seria astrologică ale cărei caracteristici le enumerăm în rândurile de mai jos este Balanța. Ce are special această zodie?

De ce iubim Balanțele?

1. În primul rând pentru că sunt echilibrate. Am putea spune că sunt persoanele cele mai îngăduitoare din zodiac, persoanele care găsesc mereu soluții pașnice indiferent de natura problemei.

Faptul că preferă să închidă ochii la anumite nedreptăți sau răutăți nu înseamnă că devin complice, ci încearcă din răsputeri să găsească rezolvări care să nu implice multă agitație și stres. De asta le iubim!

2. Pentru că sunt iubitoare. Balanțele sunt protectoare nu doar cu cei din familie, ci și cu prietenii. Pentru ei, prietenii sunt o extensie a rudelor. De altfel când vine vorba de oferit ajutor, Balanțele nu fac diferența între rudele de sânge și prietenii din copilărie. De multe ori îi ajută pe cei din urmă.

3. Sunt inteligente și perspicace. Știu să analizeze lucrurile în profunzime și fac tot posibilul să iasă în evidență cu idei noi, constructive.

Sunt capabile să revoluționeze modul de muncă la serviciu sau să vină cu tot felul de soluții la care nici experții în management nu se gândesc, asta cu o singură excepție: dacă nu cumva sunt și ei născuți în Balanță.

CITESTE SI: Super seria astrologică: De ce sunt Fecioarele speciale

Super seria astrologică: De ce iubim Leii

Super seria astrologică: Ce ne place și nu ne place la Raci

4. Balanțele nu știu ce înseamnă „Nu pot”. El încearcă marea cu degetul și de multe ori le iese. Acest curaj și această luptă continuă vin din spiritul lor aventurier.

5. Le place să călătorească. Un voiaj alături de Balanțe îți va schimba modul în care vezi lumea. Balanțele știu să se bucure de toate lucrurile mărunte și te fac să le vezi altfel.

O floare pe lângă care ai trecut, un copac cu o formă ciudată, un costum purtat de cineva pe care nici măcar nu l-ai remarcat – Balanțele văd toate aceste detalii și frumosul din ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top