Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Balanță. Începutul săptămânii ar putea aduce niște bani pe neașteptate. Când dragostea lui Venus îl atinge pe expansivul Jupiter, cineva ar putea să te răsplătească pentru bunătate și să-ți facă un dar, poate fi și în bani.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Atât Saturn, cât și tăcutul Pluto intră în retrogradare în Casa a 4-a a familiei, iar acest lucru poate aduce schimbări care au consecințe pozitive și puternice.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Balanță

S-ar putea să trebuiască să renunți la anumite lucruri și, deși este dificil, ar putea fi și o ușurare. Chiar și așa, s-ar putea să trebuiască să te desprinzi de o situație familială care îți ocupă prea mult din timp și fagocitează energie. Ai sansa de a face ceva în acest sens.

Pe măsură ce Soarele se mișcă prin senzitivul Taur, poți începe să te simți mai relaxat și mai liniștit. Chiar dacă ai avea de-a face cu unele probleme intense sau intime, ai putea să fi mai puțin îngrijorat și mult mai liniștit pe măsură ce le rezolvi.

Știi că cineva te următește și te admiră de departe? Căută o asemenea persoană pentru liniștea și interesul tău. Indiferent dacă se retrezesc sau nu sentimentele, este bine să știi că cineva a făcut totul ca să te vadă și / sau să te întâlnească! S-ar putea să nu realizezi tot cât de minunat te percep ceilalți la sfârșitul săptămânii, dar să știi că încă ești atractiv în ochii multora. Bucură-te de complimentele celor din jur.

Profesional, ai toate șansele să faci progresele pe care le dorești. Nu există întârzieri sau circumstanțe frustrante cu care să te confrunți. Deja ai avut destule. Ești foarte norocos dacă lucrezi singur. Aspectele puternice dezvăluie un moment propice pentru accesarea unei finanțări suplimentară și o mulțime de oportunități pentru a-ți promova bunurile și serviciile.

Și ca om de afaceri treci printr-o situație asemănătoare. Nu te vinde ieftin.

Sentimental, te confrunți cu o transformare interioară serioasă. Veniturile tale sunt constante și observi mai multă siguranță în toate aspectele vieții tale. Pe măsură ce vorbești despre nevoile tale și te redefinești ca persoană, Universul te încurajează să înveți o nouă limbă, să te gândești să extinzi ceea ce faci pe piețele străine și să te dezvolți ca om de afaceri. Există în viitor serioase promisiuni financiare!

În prezent ești foarte motivat să exersezi totul. Dacă nu ai lucrat un timp, este bine să începeți încet, să o luați treptat și să accelerezi pe parcurs ca să redevii cel ce ai fost, dacă nu mai puternic.

Tendința este să te scufunzi și să arzi, dar reușești în ultima clipă să te redresezi. Găsește un antrenor sau oricine altcineva care să te ajute creându-ți un program doar pentru tine, care să te ajute să te menții în formă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top