Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Balanță

Vor exista o mulțime de activități noi într-un sector intens al temei tale natale, care ar putea avea un impact destul de mare asupra lunilor și anilor care urmează.

Marțea trecută rebelul Uranus a intrat în Taur unde va sta până în 2026. Această nouă influență te poate încuraja să vezi lucruri, adânc înrădăcinate în subconștientul tău, legate de banii, sex și afaceri dintr-o perspectivă diferită și, probabil, mai luminată, și aceasta ar putea fi una eliberatoare.

În aceeași zi, Marte este și el în Vărsător, în Casa a 5-a, cea care răspunde de petrecerea timpului liber și de iubire și care poate aduce un plus de senzație vieții tale sentimentale și activităților recreative.

Între timp, Venus a intrat sâmbăta trecută în Casa carierei, ceea ce sugerează că puțin farmec și o dorință oarecare de compromis te pot ajuta să faci progrese într-o direcție pe care o dorești de ceva timp. S-ar putea să fii gata și pentru unele aventuri de călătorie, deoarece Soarele este în Gemeni, încurajându-te să te bucuri de experiențe noi.

Nu este nimic să nu-ți placă acum din perspectivă sentimentală! Chiar dacă nu ai găsit un partener pe termen lung, ești foarte mulțumit de modul în care se desfășoară relația din prezent. Lasă sugestiile și alegerea datei căsătoriei pe seama altora. La sfârșit de săptămână o persoană îți poate stârni interesul unei potențiale relații, dar trebuie să fii sincer și autentic. Deschiderea și arătând persoana care ești cu adevărat poate părea înfricoșător, dar își dă un aer sexy și atrăgător!

Profesional ar trebui să fie o perioadă norocoasă pentru tine. Aștaptă-te la relații de muncă bune și la conexiuni dătătoare nu doar de potențial, ci și de stări interioare de bine. Vor fi oameni care îți vor inspira imaginația. Poți crea orice vrei. Frumusețea în toate formele sale îți va îmbogăți spiritul și te va face mai eficient. Orice relație cu clienții poate fi îmbunătățită. Este posibil să trebuiască să joci rolul de observator nemulțumit. Evită să iei parte vreunei părți. Nu este un moment pentru a face comentarii inedite din inimă. Organizează-ți mai bine spațiul de lucru.

Financiar s-ar putea să visezi la următoarea idee și să îți imaginezi cum să o pui în practică și cum să-ți finanțezi planul de afaceri. Te gândești, de asemenea, cum să susții unele dintre cele mai bune idei financiare prin scrierea unui articol sau tipărirea unei cărți. Ai ceva important de împărțit, astfel încât să nu te vinzi ieftin. Ceea ce prezinți acum vine cu recompense favorabile pentru familia ta mai târziu.

S-ar putea să trebuiască să-ți susții partenerul. El sau ea s-ar putea simți acum fără putere, fără vlagă. În timp ce ești atent și îi ajuți pe alții să se simtă mult mai bine, nu uita să fi bun și pentru tine. Ia o pauză și binecuvântează tot ce atingi. Nu îți neglija rutina din dorința de a-ți ajuta partenerul să se ridice. Este doar o chestiune de echilibru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top