Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Balanță. Fii atent la ce vorbeşti, mai ales marți, 5 iunie, pentru că ai Luna în sectorul romantismului. Şi pentru că este în semnul foarte deschis și onest al Vărsătorului, ai putea fi tentat să-i spui partenerei/ului cum este în realitate, dar oare ar fi înțelept acest lucru?

Nu ar fi mai bine să fii cât mai diplomat și mai grijuliu posibil? Rezultatul va fi probabil mai bun dacă poți face acest lucru. Tot acum, Mercur în Gemeni, conjunct cu Soarele, ţi-ar putea aduce ideea de a face o excursie în locuri îndepărtate care ar putea părea foarte atrăgătoare.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Balanță

Dacă ai ocazia să o faci, acesta ar putea fi un moment excelent pentru o pauză. A fi într-un loc nou este ca şi cum s-ar produce o adevărată vindecare. Sfârșitul săptămânii ar putea să-ţi aducă un mic contract, pe linie de serviciu sau oportunitatea de a impresiona pe cineva important. S-ar putea să fie nevoie să sacrifici o parte din timpul tău, dar rezultatul ar putea fi bine meritat.

Lumea este un loc mare, de ce să te limitezi? Mersul în destinații necunoscute e drept, necesită o anumită planificare, dar se poate face. Cine ştie unde vei fi anul viitor?! Fie că eşti pe o plajă romantică, fie îţi planifici următoarea aventură, ai tot ceea ce este nevoie pentru a o face pe termen lung. Flirtul cu cei din birou este distractiv undeva din a doua parte a săptămânii. Bună treabă dar să păstrezi lucrurile interesante.

Profesional, perioada începe pe o notă puternică, distinctă. Poţi lua măsuri în orice domeniu care te interesează. Este un moment bun pentru a fi pe picioarele tale. Acceptă provocările. Umorul bun te va face atractiv și să mişti lucrurile în favoarea ta, fi că este vorba despre colegi, fie despre clienți. De asemenea este un moment bun pentru cercetări în educaţie sau în formarea profesională superioară. Fii precaut cu privire la suprasolicitare. Evită să promiți mai mult decât poți da. Se recomandă o abordare conservatoare a situaţiei.

Problemele legate de carieră și deciziile de autoritate sunt evidențiate în această săptămână. Dacă doreşti același respect, aceişi bani și aceeaşi apreciere, admiratorii tăi se vor bucura, dar va trebui să ai nevoie de timp și muncă asiduă pentru a aduce ideile tale în atenția lor. Între timp, gândeşte-te cum te îmbraci și cum te exprimi în lume.

În timp ce alții te pot percepe într-un fel, eşti tentat să o iei pe o cale nouă de care ei să nu ştie.
Ai nevoie de coerență în viața de zi cu zi, în special, în ceea ce privește sănătatea. Acest lucru este valabil şi pentru o nouă dietă, precum și pentru cea mai recentă nebunie sportivă. Dacă începi să îţi faci un obicei din a face exerciţii în mod regulat, acest lucru te va încuraja să îţi păstrezi și o dietă sănătoasă. Pe măsură ce disciplina devine mai puternică, vei înflori!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top