Connect with us

Revistateo.ro

MOTIVUL REAL PENTRU CARE INSALA OAMENII

Stiri

MOTIVUL REAL PENTRU CARE INSALA OAMENII

Multe relații se încheie din cauza infidelității, iar cercetătorii au descoperit motivul pentru care se ajunge aici. Află care este.

MOTIVUL REAL PENTRU CARE INSALA OAMENII. 19% dintre femei și 23% dintre bărbați au recunoscut că au fost infideli într-un sondaj citat de mindbodygreen.com. Statisticile arată că o persoană care înșală într-o relația este cu 3.5% mai predispus să facă la fel în următoarea relație.

Dacă ți se întâmplă asta, înainte să te învinovățești că el a plecat la altcineva din cauza ta, gândește-te la motivele științifice care împing o persoană să înșele.

Cercetătorii sunt de părere că trădarea are o componentă genetică.

Un studiu din 2010, efectuat pe 181 de tineri aflați în relații monogame, a arătat că rădăcina infidelității se găsește în hormoni.

Oamenii de știință au analizat rolul dopaminei, „hormonul fericirii”, responsabil cu emoțiile pe care le simți după sport sau după o masă delicioasă. Gena care influențează nivelul dopaminei poate avea o influență mai mare sau mai mică în organism.

Cercetătorii au mai arătat că 50% dintre oamenii care au o genă mai puternică și-au înșelat partenerul, comparativ cu 22% dintre oamenii care au o genă mai slabă.

În plus, persoanele din prima categorie au o atracție pentru riscuri sau vicii precum alcoolismul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top