Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă cu femeile care fură bărbații altor femei. Ce scrie în Biblie

Relatii

Ce se întâmplă cu femeile care fură bărbații altor femei. Ce scrie în Biblie

Se întâmplă adesea ca femeile să fie înșelate, atunci când în familie apare o amantă. Despre femeia care fură bărbatul altei femei se vorbește inclusiv în Biblie.

Deși este foarte tentant să poftești la soțul alteia, gestul amantei este considerat un mare păcat. Iertarea, de asemenea, se va lăsa cu greu așteptată.

Potrivit creștinortodox, amanta care are raporturi intime cu bărbatul alteia comite un păcat capital, fiindu-i interzis să se mai împărtășează în biserică timp de șapte sau nouă ani, în funcție de canon.

Citește și: O femeie a aflat că este înșelată după ce i-a văzut spatele soțului ei. Ce a observat

Fugiţi de curvie, că tot păcatul pe care îl face omul afară de trup este, iar cel ce curveşte în trupul său păcătuieşte. Au nu ştiţi că trupul vostru este lăcaş al Duhului Sfânt care locuieşte în voi?” – (Corinteni 6, 18-19).

Pe de altă parte, femeile căsătorite care fură bărbatul altei femei nu va fi iertată timp de nouă ani, în viziunea bisericii, informează spynews.ro.

Ce spun psihologii despre femeile care înșală

La rândul lor, psihologii vorbesc despre această situație pe care nicio femeie nu și-o dorește. Iată ce simt femeile, din punctul de vedere al psihologilor. Este o situație des întâlnită în prezent, iar multe femei au un singur gând. Vor să fie iubite, iar acets lucru le face să fie vulnerabile.

„Lucrurile sunt puțin diferite în opinia psihologilor. Aproape nicio femeie nu-și propune să fie amantă, în schimb aproape toate femeile au nevoia de a se simți iubite. În momentul în care o femeie duce lipsă de iubire ea devine o posibilă victima, în sensul în care dezvoltă o anumită vulnerabilitate care pregătește terenul pentru avansurile unui bărbat.

Dacă acel bărbat este însurat, va conta mai puțin atunci când deja există unele sentimente”, spune psihologul Gabriel Dinu, potrivit psihosolutii.ro.

Oricare ar fi situația, femeile trebuie să țină cont de faptul că prin gestul lor, mai multe familii pot fi distruse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top