Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Cum înșală fiecare zodie

Cel mai dureros lucru pentru cineva aflat într-o relație este să afle că e înșelat. Fiecare zodie are propria ei tehnică. Află cum îți dai seama că te înșală, în funcție de zodie!

Cum înșală fiecare zodie

Berbecii înșală fără ca persoana iubită să își dea seama. Știe să își aleagă momentele prielnice pentru a face față provocărilor. Îți poți da seama că un Berbec este infidel când devine distant și recalcitrant.

Taurii nu sunt infideli de felul lor și înșală mai mult ca o răzbunare, atunci când află că li se pun coarne. Acești nativi pot înșela, așadar, după ce află că partenerii nu au fost de partea lor.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu banii în luna martie, în funcție de zodie

Așa recunoști o persoană care face farmece

Gemenii nu înșală cu cineva din cercul apropiat de prieteni, ci alege persoane pe care nu le cunoaște nimeni. Așadar nu căuta persoana cu care înșală în preajma voastră.

Racii se dau de gol imediat când înșală. Bărbații Rac, de pildă, sunt istoviți după o partidă de amor și nu își mai șterg obrazul plin de ruj.

Leii nu sunt nici ei infideli de fel, însă sunt periculoși atunci când ies singuri în cluburi prin oraș.

Fecioarele nu pot fi depistate la capitolul infidelitate. Singurul mod de a afla că a fost infidelă este să spună chiar ea, cu gura ei.

Balanțele sunt adevărate artiste în arta înșelatului. Pot avea o viață dublă fără ca nimeni să își dea seama, asta fără să stea peste program la locul de muncă.

Scorpionii iau în serios orice relație. Nu sunt adepții infidelității pentru că nu văd sensul înșelatului atunci când se află într-o relație.

Săgetătorii pot fi infideli atunci când se simt neglijați în relație. Acești nativi trebuie cocoloșiți mai mereu, trebuie băgați în seamă. Nu le place să fie neglijați.

Capricornii înșală în mod natural și nu au nicio teamă să recunoască, așa că nu te chinui să o faci pe detectivul. Îți vor recunoaște totul foarte senin.

Vărsătorii se schimbă la față când îi bănuiești că sunt infideli. Acești nativi încep să se bâlbâie. Ei înșală în stilul lor caracteristic: inventează tot felul de povești despre partenerul de viață pentru a avea o portiță de scăpare.

Peștii sunt cei mai inventivi când vine vorba de înșelat. Au întotdeauna o scuză bună, credibilă, atunci când lipsesc de acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top