Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Zodiile feminine care toamna aceasta primesc verigheta

Toamna aceasta anumite zodii feminine își pot vedea marele vis cu ochii! Este toamna surprizelor uriașe din punct de vedere amoros. Iată lista celor 4 femei din zodiac despre care putem spune că până la finalul anului își pun pirostriile!

Zodiile feminine care toamna asta primesc verigheta

FEMEIA LEU

Femeia Leu este tot timpul gata de atac atunci când vine vorba de dragoste! Această nativă are mereu ideile clarificate despre ce vrea de la un partener ideal de viață. Nu e deloc exclus ca toamna aceasta acel partener ideal să ajungă în viața ei fix când nu se așteaptă.

FEMEIA BALANȚĂ

Femeia Balanță e ceva mai sceptică și nu achesează la ideile tradiționaliste privind uniunea dintre două persoane, însă un bărbat, ACEL BĂRBAT o va face să își schimbe principiile. Va primi verigheta și va dori să ajungă cu el în fața altarului. Bat clopote de nuntă, așadar!

FEMEIA TAUR

Tăuroaicele care până acum au tot fugit de responsabilitate în relațiile lor trebuie să se concentreze cu maximă atenție la ce vine pentru ele în această toamnă! Noiembrie va fi pentru ele adevărata lună a iubirii, mai ales că vor fi cerute în căsătorie! Vor accepta? Nu vor accepta? Totul depinde de dorințele lor.

CITESTE SI: Mercur în zodia Fecioară. 3 zodii intră în perioada cea mai neagră a vieții lor

Saturn nu va mai fi retrograd și intră în Capricorn! 4 zodii au karma dată peste cap

FEMEIA BERBEC

Femeia Berbec e greu de cucerit, dar cineva va reuși să o îmblânzească, să o tempereze. Va întâlni bărbatul care îi va da peste cap toate ideile (multe dintre ele preconcepute, ce-i drept, mai ales despre căsnicie) și toate așteptările într-o relație.

Vor avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită și de o… cerere în căsătorie ca în filme!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top