Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Zodiile care vor forma cele mai invidiate perechi în 2019

Anul 2019 va fi anul iubirii pentru foarte multe zodii. Iată cele 4 cupluri zodiacale care vor întoarce toate privirile. Ele sunt perechile de aur ale anului!

Zodiile care vor forma cele mai invidiate perechi în 2019:

FECIOARĂ + LEU

Fecioara se simte cel mai confortabil în dragoste alături de un Leu. Leul vine cu veselia, cu spiritul aventurier, cu nefăcutul, cu neîncercatul… iar Fecioara temperează anumite porniri anarhice cu înțelepciune, cu rigurozitate, cu critici bine argumentate.

Cei doi vor forma cuplul de aur al anului 2019 pentru că, deși sunt complet diferiți, împreună știu cum să construiască o poveste frumoasă de iubire.

SCORPION + VĂRSĂTOR

Scorpionul și Vărsătorul au în comun latura histrionică, deci le este foarte ușor să conviețuiască împreună… sau nu. Cert este că deși acești nativi nu sunt compatibili în mod obișnuit, în anul 2019 îi va uni ceva suficient de puternic încât să își dorească să fie cât mai mult timp împreună.

TAUR + BERBEC

Amândoi suficient de căpoși și suficient de luptători, însă împreună fiecare va lăsa de la el și va face tot posibilul ca totul să fie bine.

Venusienii Tauri le vor da multe lecții de viață și de iubire Berbecilor, iar cei din urmă îi vor învăța pe Tauri cum să se apere atunci când sunt singuri în fața oamenilor răi.

SĂGETĂTOR + BALANȚĂ

Săgetătorii și Balanțele se potrivesc destul de bine. Unul e un semn de foc, iar celălalt de aer. Asta face ca de multe ori focul să aprindă atmosfera, iar aerul să stingă focul atunci când circulă cu viteză. Se completează perfect.

CITESTE SI: Femeile din zodiac care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun

Zodiile care se întorc la fosta iubire în 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top