Connect with us

Revistateo.ro

O tânără de 27 de ani din Seattle, USA, și-a ucis iubitul (28 de ani) cu o crosă de golf, după ce s-a trezit dintr-un vis urât în care ea era înșelata de cel ce dormea liniștit lângă ea.

Inedit

Și-a ucis iubitul după un vis în care el o inșela

O tânără de 27 de ani din Seattle, USA, și-a ucis iubitul (28 de ani) cu o crosă de golf, după ce s-a trezit dintr-un vis urât în care ea era înșelata de cel ce dormea liniștit lângă ea.

Ea este tânăra care și-a ucis iubitul în somn. Sursa: thevalleyreport.com

Noaptea groazei

Cât de mare sa fie convingerea și determinarea, și până la ce punct să ajungă posesivitatea unei femei ca aceasta sa fie în stare fizic și psihic să-și ucidă iubitul cu o crosă de golf în cel mai neajutorat moment al lui? Este povestea reală a unui cuplu din Seattle.

Poliția relatează că tânăra a încercat sa obțină răspunsuri de la partenerul ei. Acesta nu a luat-o în seamă fiind vorba de un vis. Mai mult, nu a reușit să-i dea un motiv pentru care ea a visat teribilul scenariu. Femeia și-a pierdut cumpătul și a folosit o crosă de golf pentru a-i pune capăt zilelor celui pe care îl iubea.

Motivele freneziei

Nu de puține ori, am fost puși în viață în situații în care să ne dorim ceva foarte mult și sa găsim pretexte complexe pentru dorințele și neajunsurile noastre. Este un mecanism psihologic normal bazat pe ideea satisfacerii nevoilor bazale. Dar până unde putem merge?

”Tot se pune ca înșelat, chiar dacă nu s-a întâmplat real”, a spus femeia. „A zis ca e ridicol, de parca horoscopul și subconștientul meu se înșelau. A făcut un atac la intuiția mea feminină, așa că m-am aparat cu crosa lui de golf.”

Femeia și familia ei au antecedente și nu puține au fost zilele în care primeau vizita poliției. Anul trecut, frumoasa criminală și-a înjunghiat iubitul. Motivul?  Acesta nu a apreciat suficient de repede o poză de-a ei  de pe o rețea de socializare.

Citește și: Ce faci atunci cand afli ca ai fost inselata

Unele femei vad semnele ca au fost inselate, dar aleg sa inchida ochii si sa isi imagineze ca nu s-a intamplat nimic. In extrema cealalta, sunt femeile care se simt atat de tradate, incat aleg sa plece. Si intrebarea este ce faci atunci cand afli ca ai fost inselata?

Unele aleg sa divorteze, pentru ca aparitia „celeilalte femei” le distruge ideea de incredere si familie, asa cum o stiau si o triasera pana atunci. Intre cele doua extreme, sunt mii de alte situatii, pentru care vin sfaturile unui respectat si celebru terapeut de cuplu.

Nu este deloc un moment usor, iar pentru multe femei, acest gest distruge complet ideea de familie si de respect.
In cazul in care te gandesti sa arunci verigheta si sa treci mai departe, poate ar fi bine sa reflectezi putin. Ia in considerare toate varinatele inainte sa iei o decizie.

In primul rand, ar trebui sa nu te sperii. Un terapeut pe probleme de cuplu spune ca nu ar trebui sa le spui copiilor si altor persoane ca ai fost inselata. In schimb, ar trebui sa iti aloci putin timp in care sa te gandesti ce sa faci.

„Multe persoane au aventuri, iar mariajul lor poate deveni mai puternic apoi”. Este declaratia terapeutului Laurie Watson.

Al doilea pas este sa te imbarbatezi si sa te gandesti ce este de facut. Vrei cu adevarat ca mariajul tau sa functioneze sau esti gata sa il parasesti pe partenerul tau? Gandeste-te daca mariajul tau merita sa continue si spune-i si partenerului tau ca stii ca esi inselata. Asigura-te ca acestuia ii pare rau pentru gestul sau si vorbiti daca vreti sa treceti peste. Partenerul trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru ce a facut.

Daca ai fost inselata, nu il implora sa ramana

Cea mai mare greseala pe care o fac multe femei este sa isi implore sotul sa ramana. Daca acesta nu este dispus sa continue casnicia, nu trebuie sa ramai in ea. Nu il implora sa stea langa tine. In schimb ii poti spune ca il vrei in continuare si ca vrei sa continue casnicia, intacta, asa cum era inainte.

Urmatorul pas prin care puteti trece peste acest obstacol este terapia de cuplu. Acolo, puteti vorbi despre tot ce nu a mers in casnicie, de ce s-a ajuns la adulter si despre momentul in care ai aflat ca ai fost inselata. Discutiile sincere ajuta sa depasiti momentul. Un terapeut va poate ajuta sa treceti mai usor peste acest moment.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top