Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Un detectiv le spune femeilor cum să afle dacă sunt înșelate. În 20 de ani de experiență nu a dat greș

Un detectiv cu 20 de ani de experiență în urmărirea soților infideli a ajuns la concluzia că bărbații au în comun anumite comportamente când calcă strâmb.

Teoria lui David King face furori în site-urile din afară. Detectivul care a lucrat cu multe femei de diferite vârste susține că e ușor să-ți dai seama dacă partenerul îți pune coarne.

Detectivul King a declarat pentru Daily Mail că cercetarea sa s-a bazat în mare parte pe intuiția femeilor, care nu dă niciodată greș.

4 semne că te înșală, potrivit detectivului David King:

1. Își schimbă brusc comportamentul. Specialistul susține că un bărbat care umblă pe la alte femei nu mai este la fel de comunicativ cu soția/ logodnica/ iubita.

„Bărbaţii încep să aibă mai multă grijă de ei. S-ar putea să se radă mai des, să acorde mai multă grijă modului în care se îmbracă şi să îşi schimbe parfumul“, a spus David.

2. Își veghează telefonul mobil de teamă să nu fie prins. Tehnologia îl poate trăda pe bărbatul infidel, spune detectivul.

„S-ar putea să vedeţi un mesaj apărut în iPhone-ul partenerului dvs., care pare puţin ciudat sau este protejat de o parolă“, a spus detectivul.

3. Este mai mereu furios sau supărat. Detectivul spune că bărbații care înșală renunță treptat la tabieturile pe care le avea cu iubita. Momentele petrecute împreună se împuținează, iar aceștia se enervează din orice.

CITESTE SI: Cum trădează zodiile. Topul înșelătorilor din horoscop

Cum trădează zodiile. Topul înșelătorilor din horoscop

„Când oamenii se simt vinovaţi, pot manifesta sentimente de furie. Soţii vor manifesta deseori furie într-o relaţie, iar uneori aceasta poate fi o bună scuză de a ieşi din casă“, a mai spus detectivul.

4. Caută scuze pentru întârzierile acasă. „Bărbaţii care vor veni acasă târziu sau vor ieşi destul de des fără partenerele lor ar putea ascunde o relaţie extraconjugală.

Cu toate acestea, nu este cazul ca de fiecare dată când un bărbat vrea să se plimbe singur sau să iasă cu prietenii, soţiile să considere un semn al infidelităţii“, concluzionează detectivul.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Semne că te înșală pe Facebook

Acum, când multe persoane folosesc rețelele de socializare, infidelitatea poate să apară și în mediul virtual. Dacă partenerul tău de cuplu face lucrurile de mai jos, înseamnă că te înșală pe Facebook. Iată despre ce este vorba.

1. Poartă conversații pe Facebook, dar nu îți spune despre ce este vorba. Potrivit specialiștilor, dacă unul dintre parteneri folosește deseori telefonul mobil, lucrul acesta îl poate face pe celălalt să se simtă exclus.

Poate simți că nu i se acordă suficientă atenție. Desigur, fiecare are nevoie de intimitate, nu trebuie controlat. Însă, dacă în permanență atenția sa este îndreptată către telefonul mobil și poartă conversații interbinabile pe rețelele sociale, atunci poate fi un semn că te înșală.

2. Primește mesaje mereu, indiferent de oră. Dacă se întâmplă ca unul dintre prieteni să ia legătura cu tine la o oră târzie, nu este un lucru rău. Însă, dacă observi că partenerul de cuplu poartă frecvent discuții pe rețelele sociale la orice oră din zi sau din noapte, atunci poate fi un semn că atenția sa nu mai este îndreptată către tine.

3. Se ascunde când vezi că este pe Facebook. Dacă partenerul de cuplu are un comportament bizar atunci când vezi că este pe Facebook, atunci nu ar fi rău să îl întrebi care este motivul. Poate fi vorba de infidelitate, dar ar putea fi vorba și de altceva. Cel mai bine este să discutați pentru a afla adevăratul motiv.

4. Nu te lasă să îi folosești telefonul mobil sau tableta. Dacă își protejează telefonul mobil sau tableta, dacă nu te lasă să le folosești, atunci poate fi un semnal de alarmă. Așa că, dacă observi că se ascunde de tine atunci când vorbește la telefon sau scrie mesaje, ori nu vrea să te lase să îi folosești telefonul sau tableta, ar fi bine să afli ce se întâmplă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top