Connect with us

Revistateo.ro

Motivul pentru care aceasta femeie se infometeaza este SOCANT

Stiri

Motivul pentru care aceasta femeie se infometeaza este SOCANT

Vei ramane socat cand vei afla de ce se infometeaza aceasta femeie din Statele Unite!

Lisa Brown este o femeie de 32 de ani din Wisconsin care a fost diagnosticata cu o boala extrem de rara, boala ce o obliga sa se infometeze. O parte din intestinul mic ii este prins intre doua artere, iar ca urmare niciun aliment nu poate trece prin corpul femeii.

CITESTE SI: LA DOAR 7 ANI SUFERA ATAT DE MULT, INCAT DOAR UN MIRACOL O MAI POATE SALVA

In decurs de 5 ani ea a trecut de la 63 de kilograme la aproximativ 40, luptand in tot acest timp sa gaseasca un raspuns pentru pierderea ei brusca in greutate. In acest moment medicii cauta un tratament care sa ii permita sa primeasca nutrienti direct in intestinul subtire, prin intermediul abdomenului. Aceasta boala este extrem de rara si foarte greu de depistat, iar facturile medicale au secat-o pe Lisa de resurse financiare.

Simptomele acestei boli sunt foarte neplacute si includ greturi, varsaturi, dureri abdominale si balonare. Expertii spun ca de obicei diagnosticul este pus dupa cercetari indelungi si pot trece ani buni pana pacientul afla de boala care ii chinuie organismul. De aceea, multe persoane care sufera de simptome asemanatoare, nu sunt constiente de conditia lor.

Printre cauzele aparitiei acestei boli se numara pierderea rapida in greutate sau traumatismele in zona abdomenului. Pacientii cu scolioza sunt, de asemenea, expusi la riscuri mari. Exista doua metode de tratament, din care una presupune o interventie chirurgicala si cealalta o endoscopie, care faciliteaza trecerea unui tub prin nasul pacientului pana intr-o portiune a intestinului care are o compresie. Ambele sunt foarte riscante.

Lisa spune ca nu se teme de moarte, caci nu a luat pana acum acest lucru in considerare, insa stie ca malnutritia si toate complicatiile i-au afectat organismul pentru totdeauna.

Sursa foto: goodhousekeeping.com; womenshealthmag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top