Connect with us

Revistateo.ro

Care este boala primăverii și cum să te tratezi în mod natural

Naturiste

Care este boala primăverii și cum să te tratezi în mod natural

Conform studiilor, o persoană din șase suferă de gastrită la începutul primăverii. Este vorba despre o afecțiune care apare la nivelul stomcaului. Nu trebuie neglijată. Află mai multe detalii legate de această boală a primăverii și cum se poate trata în mod natural.

Care este boala primăverii și cum să te tratezi în mod natural

Există mai multe motive pentru care apare gastrita sau boala primăverii. Printre ele se numără: consumul excesiv de alcool și cafea, medicamentele antiinflamatoare luate pentru mai mult timp, strsul, bacteriile, tulburările de somn, alimentele picate.

Lemnul dulce poate fi un remediu pentru a trata gastrita. Ai nevoie de o linguriță de tinctură de lemn dulce. Se va dilua de 4 ori pe zi în 250 de ml de apă.

Și zmeurul te poate ajuta să scapi de gastrită. Poți folosi o linguriță de pulbere de frunze de zmeur, de patru ori pe zi și astfel vei scăpa de aceată problemă.

Și tătăneasa poate trata gastrita. Trebuie să consumi două căni de ceai de tătăneasă. Ceaiul se obține folosind o lingură cu vârf de pulbere de tătăneasă la 250 de ml de apă.

CITEȘTE ȘI: Simptome care arata ca suferi de gastrita pe sistem nervos

CITEȘTE ȘI: Infuzia din FRUNZE DE DUD: tratament pentru DIABET, GASTRITĂ și OBEZITATE

Mușețelul este, de asemenea, un remediu natural pe care ai putea să îl încerci. Poate preveni ulcerul gastric sau îl poate trata. Este recomandat să consumi două căni de ceai de mușețel pe zi.

Așadar, gastrita este o afecțiune care afectează o persoană din șase la începutul primăverii. Din fericire, există mai multe remedii naturiste care te pot ajuta să scapi de această problemă supărătoare. Ai putea încerca și tu remediile de mai sus. Se prepară ușor, nu costă mult, iar rezultatele te vor surprinde.

Gastrita poate afecta mai multe persoane. De aceea este bine să cunoști factorii de risc, dar și modalitățile prin care ai putea scăpa de acea problemă.

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top