Connect with us

Revistateo.ro

Mioara Velicu si-a amintit numai povesti frumoase cu Ileana Ciuculete. Artista a spus ca moartea artistei este o lectie pentru toata lumea.

Stiri

Mioara Velicu, povesti emotionante traite cu Ileana Ciuculete

Mioara Velicu a fost invitata lui Teo Trandafir la Teo Live. Artista a depanat amintiri despre Ileana Ciuculete si spune ca moartea sa fulgeratoare este o lectie.

Mioara Velicu, despre pierderea pietenei si colegei sale de scena, Ileana Ciuculete

Interpreta a vorbit cu lacrimi in ochi despre moartea Ilenei Ciuculete.

„ Este o mare durere in sufletul nostru, pentru ca a plecat dintre noi Ileana Ciuculete, o solista care a dus costumul popular o viata intreaga.

Ileana a avut dragul de cantec si cum era pe scena asa era si in viata. Ea era foarte deschisa, facea lumea din jur sa se simta bine.”, a spus artista la Teo live.

CITESTE SI: Mioara Velicu, la TEO LIVE: „Este o mare durere in suflete noastre”- In memoriam Ileana Ciuculete

Mioara Velicu a descris-o pe Ileana Ciuculete ca fiind un artist complet. Ea si-a amintit cum in urma cu multi ani, cand tehnologia nu era atat de avansata si cat efort depuneau artistii pentru a incanta oamenii.

„Pe scena poti sa canti, se opreste muzica si lumea aplauda, la nunta e altfel. In Oltenia erau niste obiceiuri si cantai trei zile. A rezistat extraordinar, avea stilul ei, nu a putut sa fie confundata niciodata.

Ileana Ciuculete prin faptul ca s-a dus ne-a dat o lectie. Prea repede a plecat dintre noi. Noi nu am stiut nimic si nu o sa ne vina mult timp sa credem.

Ileana a inceput la 14 ani. Dumnezeu s-o ierte! Ileana a avut o voce de fier, sa canti non-stop, cu ce orchestra gasesti, cu statia pe care o ai, nu e putin!!, a spus Mioara Velicu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top