Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

EXCLUSIV. Mioara Velicu, îndurerată de moartea Ionelei Prodan: „Mi-am pierdut și eu mama și știu cum e”. Cum și-o amintește pe cântăreață

Mioara Velicu a vorbit în exclusivitate pentru teotrandafir.com despre moartea Ionelei Prodan. Cântăreața de muzică populară este îndurerată după ce a aflat că interpreta de muzică populară s-a stins din viață.

Mioara Velicu, despre Ionela Prodan

Mioara Velicu ne-a declarat că îi este foarte greu să știe că una din colegele ei de breaslă nu mai este printre noi. Ne-a spus că nu a fost foarte apropiată de Ionela Prodan, dar că tot timpul cât a întâlnit-o la spectacole vorbeau și emana numai energie pozitivă.

„Am fost în turnee, am întâlnit-o în turnee de multe ori. Mă doare sufletul. Mă doare în primul rând pentru durerea fetelor.

CITEȘTE ȘI: Ultimul interviu cu Ionela Prodan: „L-am văzut pe Iisus. Ardeam”

Anamaria Prodan, singură la căpătâiul mamei sale. Sora ei, în America, soțul, în Qatar

Florin Condurățeanu a prevestit moartea Ionelei Prodan: „Primul semn al șchiopătării pancreasului”

Cauza morții Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit

Mi-am pierdut și eu mama și nu vă imaginați cum e. Este o durere imensă. Dumnezeu să o așeze între îngeri pe Ionela. Fetele sigur nu vor putea trece peste asta. De fapt, nu trebuie să vorbim despre ea la trecut.

Tot timpul va fi prezentă printre noi. Recunosc, nu am fost prietenă cu ea, nu ne sunam la telefon sau alte cele, dar am admirat-o dintotdeauna.

Ne mai întâlneam prin țară, la primării, la spectacole, dar în ultima vreme, probabil din cauza bolii, nu am mai văzut-o la spectacole. Eu am aflat vestea de la televizor, sunt la Cluj acum și nu îmi vine să cred.

Am văzut-o ultima oară pe Ionela la televizor. Era în forță, era energică. Mă bucur că Anamaria nu a mediatizat foarte tare treaba asta. Eu nu cunosc amănunte despre boala ei. Îmi pare nespus de rău”, ne-a mărturisit Mioara Velicu.

Ionela Prodan a lăsat multă durere în urmă în breasla din care făcea parte. Artista s-a stins din viață aseară, iar alături de ea a fost fiica ei, impresara Anamaria Prodan.

Anca, fata Ionelei, este plecată în străinătate, în SUA, iar soțul impresarei este în Qatar, ocupat cu meciurile de fotbal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top